Valborgsmässoafton

Idag är det ju valborgsmässoafton. Det har vi firat genom att gå in till stan och titta på vårmarknaden här i stan. Måste medge att jag blev lite besviken på den för den var inte mycket att hurra för. Knappt några försäljare alls och vi hittade inte något intressant att köpa eller vilja köpa. Vincent låg i alla fall och sov och vi lyssnade lite på underhållningen som var i centrum och käkade varsin glass. Det var ju fint vårväder och jag/vi kände inte riktigt för att gå hem.

Nu på kvällen gick vi och tittade på brasan. Den var fin och framträdandet var också fint. Svinkallt var det dock för det blåste som det bara kan vid Vänern. Var lite avis på Vincent som kunde ligga i sin varma vagn och slippa all blåst. Själva tog vi oss båda två en värmande kopp te när vi kom hem och börjar äntligen få upp värmen lite.

Idag har Vincent också passat på att ta sitt veckobad. Han gillar verkligen att bada tillsammans med sin pappa i badkaret och ser verkligen nöjd ut. Eller vad tycker ni?

Så här nöjd är Vincent när han får bada tillsammans med sin pappa

Imorgon kväll kommer tjejerna hem från Hiben så då blir det fullt liv i luckan igen. Har längtat efter dem så det ska bli skönt att de kommer hit!

På återseende!!

//Ellicka



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0