Vilken dag!

Idag har det varit underbart väder här i Vänersborg så efter att vi lämnat Alva i skolan och Julia på förskolan så bestämde vi oss för att ta en promenad innan det var dags för att gå till BVC med Vincent. Vi köpte med oss lite frukost för både jag och Dadde var hungriga. Satte oss på en bänk vid lekplatsen på Sirius och vilka kom då inte efter en stund? Jo Julia och hennes avdelning, Tant Grön. Julia blev jätteförvånad över att vi var där och sedan ville inte hon följa med tillbaka utan hon följde med oss till BVC. Efter att Vincent varit inne hos Gun-Britt blev vi kvar en stund på Öppna förskolan. Julia målade lite gipsfigurer och pysslade med lite annat. Efter det gick vi till lekplatsen på Kastanjevägen för jag lovade redan imorse att vi skulle gå dit och leka. Vi går ju förbi den varje dag på väg till och hem från förskolan och Julia vill alltid leka där men vi brukar alltid ha bråttom att hämta Alva men inte idag. Det blev ett kort besök på lekplatsen vid Alvas skola också innan vi gick hem och åt middag.

Alva har också haft en bra dag. Hennes förskoleklass har idag varit på Innovatum i Trollhättan. Hon hade tyckt att det var kul där och de har tydligen byggt om så att det är mer för mindre barn nu. Skulle vilja åka dit själv någon gång. Har faktiskt aldrig varit där själv med barnen.

Nu är Alva och Julia ute på vår balkong i det fortsatt fina vädret och Dadde och Vincent ska ta sig ett bad. Vincent kissade ju både ner sig och Dadde imorse när han låg på skötbordet. Det mest ironiska var att Dadde precis skulle ta på Vincent en ren blöja men den fick han snabbt byta igen.

Nu ska jag fortsätta njuta av det fina vädret och hoppas att det håller i sig ett par dagar. På återseende!!

//Ellicka



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0