Varför?

Ja den frågan har jag ställt mig ett antal gånger den senaste tiden och mina frågor handlar om huset vi ville hyra och speciellt nu när det har flyttat in en annan familj i det huset. Både jag och David skulle gärna vilja ha svar på varför vi inte fick hyra huset och varför G påstod att vi skulle få hyra det när hon pratade med David? Det är ju uppenbart att vi inte fick det så varför sa hon att vi skulle få hyra det? Förstår hon inte att hon gjorde oss besvikna och jag måste säga att jag känner mig både lurad, ledsen och besviken. Jag anar dock att vi (när vi hittar oss ett hus) kommer att vara glada över att vi fick det istället för precis så var det när vi flyttade hit. Innan vi flyttade hit var vi ju i Bäckefors och tittade på en annan lägenhet som vi gillade och sa att vi ville ha. Även de hörde inte av sig och nu har jag sett att de fått lägenheten uthyrd (långt senare än vad vi hade kunnat flytta in) och nu måste jag säga att jag är glad över att vi inte fick den lägenheten utan att vi fick den här istället. Vi kan med facit i hand säga att vi fick det mycket bättre här och Ed verkar vara ett mycket bättre samhälle än vad Bäckefors är. Nu hoppas jag att det inte dröjer alltför länge innan vi hittar det där huset som vi vill ha för som David säger någonstans står det ett hus och väntar på oss. Kanske står det tomt nu. Kanske inte men det finns där.

Denna helgen har vi varit hemma hela helgen och det har varit ganska skönt faktiskt. Det var ju tänkt att vi skulle till Davids syster på kalas (hennes äldste son har fyllt år) men så fick de valpar och därför skjuter de upp kalaset tills vidare. Åsa föder upp Jack Russel Terrier och denna helgen har två av hennes hundar fått valpar, fyra respektive fem valpar var, och jag kan förstå att hon vill ha det lite lugnt runt omkring valparna den första tiden. Dessutom har det varit lite skönt att vara hemma. Jag var visserligen en sväng till Commershuset och Karlsson här i Ed igår men annars har jag varit hemma. De senaste helgerna har det varit fullt upp och nästa helg också. Förra helgen var jag och resten av familjen hemma hos min mamma och firade min födelsedag och hade glöggparty och helgen innan det var vi på Överby och köpte en del julklappar på lördagen och på kvällen var vi hemma hos Andreas och Linda med familj i Öxnered och umgicks med dem. Dem hade vi inte träffat på nästan ett år (de var hos oss i början av januari) så det var roligt att träffa dem och se hur stor deras lille har blivit. Det skiljer ju bara tre månader mellan Emil och deras lille Charlie och förra gången vi träffades var Charlie bara en månad så det har hänt massor med honom och med Emil också naturligtvis.

Med tanke på hänt så var vi på BVC med Emil i fredags och han har växt så det knakar på längden. Han hade inte gått upp så mycket (bara 400 g) men han hade växt 4,5 cm sedan vi mätte honom senast vid 1-årskontrollen i slutet av september och det är ganska mycket. 8.800 g vägde han och var 79,5 cm lång så han är lång och smal var lillkille. Det gör dock inget om han går upp lite mer i vikt sa hon på BVC men med tanke på hur mycket han rör på sig på dagarna är jag inte förvånad över att han inte går upp speciellt mycket i vikt. Nu när han har lärt sig att gå ordentligt sitter han nästan aldrig still känns det som utan han går omkring nästan hela dagarna och då förbränner han ju mycket energi.

Nu ska jag försöka gå och lägga mig. Klockan börjar bli mycket ser jag. Imorgon kommer tjejerna hem och då blir det full fart här hemma. Känns skönt att det här är sista veckan innan skollovet och att vi sedan har tre veckor ledigt. David kommer också vara ledig en hel del. Han gör sin sista dag för året den 23:e och sedan är han ledig fram till den 2:a och då jobbar han bar en dag innan det är dags för helg igen. Tjejerna är ledig fram till den 8:e och får en lugn första vecka i skolan efter jullovet. De går bara en dag (den 9:e är en fredag) och jag förstår inte riktigt vad det är för mening med det.

Nej nu har det blivit en ny dag nu så nu är det verkligen hög tid för mig att gå och lägga mig.

På återseende!!

//EllickaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0