Söndag!

Har inte varit så trött idag som jag trodde att jag skulle vara eftersom jag nästan inte sov något natten till idag. Jag har dock passat på att sova några timmar medan Emil sov middag och det var skönt!

Husvisningen gick bra och huset var fint om än lite ostädat när vi kom dit. De som äger huset och hyr ut det lämnade det så när de flyttade till Norge och jag tror inte att de har flyttstädat något. David tyckte om huset och det gjorde jag också så nu har vi anmält vårt intresse och väntar på svar från uthyraren. Jag hoppas att hon hör av sig snart!

Imorgon ska jag och lillkillarna till familjeförskolan, leka lite och umgås. Vi var där förra måndagen också och då var Vincent lite skeptisk till det först och satt bara i mitt knä enda fram till något tog fram legot och då började ha bygga så det blir nog inte så svårt att få med honom imorgon när jag lockar med legot (lego duplo). Det märktes att Emil är mer social för han var inte alls lika mycket knähund som Vincent utan han kröp omkring och kollade läget.

Nu hoppas jag att jag kan sova bättre inatt för det är jobbigt att inte kunna sova ordentligt.

På återseende!!

//EllickaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0