Två paket väntar!

Läste precis mina mail och såg att jag har fått två stycken om att de saker jag har beställt är skickade och på väg hem till mig! Vad det är i ena paketet kan jag avslöja (det är mer pixlar och annat för tillverkning av fler) men vad det är i det andra är en hemlighet. I det ligger nämligen älsklingens julklapp och eftersom han läser här ibland så vill jag inte säga vad det är. Det får han reda på om tio dagar då det är julafton. Eller ja nio för nu är klockan redan över 24.00 ser jag.

Tänkt att det bara är nio dagar kvar till julafton. December har gått jättefort tycker jag och vi har hunnit med en hel del. Vi har köpt julklappar och så var vi på Ikeas julbord i år igen. Och det var gott i år igen. Känns skönt att vi redan varit på julbordet i år och att vi kan fixa med det sista inför julen hör hemma till helgen. Vi ska åka till mamma och fira julafton i år och vår uppgift blev att fixa julgodiset (vi gör ju så gott sådant) så det är vad vi ska fixa med till helgen.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Klockan är mycket och tjejerna ska iväg till skolan imorgon (känns skönt att det snart är lov). Bara fyra dagar kvar nu.

På återseende!!

//EllickaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0