Det har hänt mycket sedan sist!

Nu har jag haft en paus från bloggandet ett tag och suget att blogga har kommit tillbaka igen.
 
Senast jag bloggade var sista dagen i mars och nu är det redan andra juni och det har hänt en hel del här hemma. Vincent har fyllt 4 år och vi firade honom (precis som förra året) i samband med vårmarknaden här i Ed. Skillnaden var att förra året var det fint väder på marknaden (vi kunde fira Vincent ute) och i år regnade det och var mulet så vi var tvungna att ha kalaset inomhus i år.
 
Det där med regnandet kom inte som en överraskning i år för det känns som om hela våren mer eller mindre har regnat bort. Det gör att det känns extra skönt att vi har bokat en resa till värmen i sommar. Vi åker på Julias födelsedag och blir borta i en vecka. På ett sätt så fixade vi två semestrar i ett när vi bokade vår resa för mamma ska vara hus- och djurvakt medan vi är borta så då får hon en semester på köpet och får komma hemifrån. För när vi är bortresta är hon nämligen här och passar gerbilerna och våra nytillskott i familjen, tre marsvin. Vi har ju sedan tidigare två gerbiler (Lakrits och Karamell) och nu har vi fått marsvinen Borka ( pappan), Pipo och C-vitamin (hans söner). Tjejerna har fått bestämt varsitt namn så Alva valde namnet Pipo och Julia valde namnet C-vitamin.
 
Pipo och Borka:
 
C-vitamin och Borka
 
 
Vi har även fått rensat i det som förut kallades stinkrummet och gått igen nästan alla lådor som stod där. Vi har slängt en hel del saker som fanns i dem och jag har börjat storlekssortera alla barnkläder och lagt dem i lådor så att de är lättare att hitta när det är dags för dem att bli använda. Vissa av dem hade jag antingen tänkt att skänka bort eller försöka sälja (mest bebiskläderna men också kläder efter tjejerna) men det får bli senare. Nu är det i alla fall skönt att ha lite ordning här nere och inte bara kaos som det var i dem här rummen innan. Datorn som vi flyttade ner har också fått en bättre plats och fick bra plats nere i stinkrummet som nu är datarum istället. Hade vi fått tag i en liten soffa att ställa här nere också så hade det blivit perfekt.

David och jag har även firat att vi har varit ihop i sex år och jag hoppas (och tror att det blir många fler år efter detta).
 
På återseende!!
 
//Ellicka
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0