Vilken otur...

Dadde hade idag när han skulle laga lunch. Först skulle han ris och brände fast riset i kastrullen. Sedan skulle han göra pannkakssmet och mitt upp i allt hörde jag h-vete från köket. Då hade han tappat kartongen med ägg på golvet så att alla hade knäckts. Vissa mer än andra och mattan var inte så fin. Vissa kunde han använda men inte alla. Som tur var kunde man köpa ägg i kvartersbutiken som ligger här bredvid så jag köpte nya åt honom. Efter det hände som tur inget mer och pannkakorna blev jättegoda! Han är duktig på att göra pannkakor min blivande make!

Har i helgen som varit försökt att få tag i ett par snygga vita skor att ha på mig på bröllopet men inte hittat några. Visst finns det snygga skor, men trenden för hösten är helt klart SVART. Finns massa fina SVARTA skor, några bruna och ännu mindre par i ljusa färger som silver och vitt. Trist. I fredags var jag och Dadde på Överby och kollade och i lördags på Torp. Fick tag i var sin billig cykelkorg på Torp och lite fina pärlor till mina döttrar men inga skor.... Suck. Funderar på att åka till Trollhättan någon dag i veckan och kolla. Vad jag ska göra om jag inte får tag i ett par då vet jag inte riktigt men det kan vara så att jag får nöja mig med ett par svarta.

Igår var vi i Ed och pratade med Daddes storebröder John och Jonas och Daddes storasyster Åsa om bröllopet och gjorde upp en grov planering. Mycket beror ju på vädret så vi kunde inte planera i detalj. Vid fint väder ska vi ju fira bröllopet i Johns trädgård och om det regnar så är firar vi det i en kyrka.

Jonas är väldigt nyfiken på hur det går med magen och sa att om det blir en pojk så har de massa med barnkläder vi kan få av dem. De har två pojkar och Jonas verkade vara glad över att bli av med dem. Fick låna en symaskin av hasns fru också och idag sa syrran att jag kunde få låna hennes också. Fick ju inget svar när jag frågade henne så jag trodde inte att jag skulle få det. Nu var det så att Jennys symaskin inte var jättebra så om hennes inte fungerar så kanske syrrans gör det bättre.

Nu har jag faktiskt inget mer att berätta så på återseende!!!

//Ellicka
RSS 2.0