Facebook

Har märkt en klar tendens bland mina vänner på facebook att det är party som gäller på helgerna. Visa mer än andra. Visst är det kul att festa men jag (speciellt nu när jag inte kan festa) tycker att det borde finnas något annat att göra på helgerna? Så roligt är det väl inte? Har aldrig tyckt det och kommer nog aldrig tycka det heller.

Själv sitter jag här framför datorn medan min familj tittar på första Ice Age-filmen. Det är väl heller inte så jättekul men jag kommer må mycket bättre imorgon i alla fall jämfört med att festa.

Är sugen på något men vet inte vad. Ska gå och kolla vad som finns hemma och fixa mig något gott. På återseende!!

//Ellicka

Alva och Julia!

Ikväll kom Alva och Julia hem. De skulle kommit imorgon men hade tydligen pratat och längtat hit så Hiben kom med dem ikväll istället. Just nu tittar de på en My Little Pony-film och äter Hello Kitty - klubba.

Hade tänkt gå på bio nu i helgen med Alva och Julia och se på Shrek men den har slutat gå här i Vänersborg eller i alla fall nu i helgen. Typiskt :(

Nu ska jag umgås lite med mina barn. På återseende!!!

//Ellicka

Beställt böcker

Idag har jag beställt två nya böcker från Adlibris. Läste för en tid sen en bra bok av Mons Kallentoft som heter sommardöden och den ingår i en serie med böcker så nu har jag besällt de två andra delarna som finns på pocket. Hoppas att de kommer nu i veckan.

Ska in till stan en sväng senare idag. Dadde vill köpa sig ett linne och så ska vi fixa så att vi kan skriva våra inbjudningskort till bröllopet. Börjar bli hög tid att skicka iväg dem nu :) Är ju bara 45 dagar kvar nu. Tiden går fort. Ska även börja med min klänning när affären har öppnat efter haft semesterstängt. Vet ju vilken jag vill ha!

Hoppas att ni har en bra dag. På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0