Trevlig dag!!

Har haft en jättetrevlig dag idag i Trollhättan. Tjejerna och Amadeus har lekt, badat och haft massor med skoj tillsammans!! Trodde nästan att Julia skulle somnat på bussen hem men hon lyckades hålla sig vaken tills vi kom hem fast då dröjde det inte länge innan hon somnade.

Nu är det som vanligt bara jag vaken (kanske Dadde också) men jag funderar starkt på att gå och lägga mig för imorgon blir det ännu mer bad (förmodligen i Nordkroken för tjejerna ville dit) med mormor och Mathilda och då vill jag inte sova bort halva dagen. På återseende!!

//Ellicka

Nordkroken hela dagen!!

Ja idag har vi arit i Nordkroken och badat hela dagen, har ju varit underbart väder här idag. Alva och Julia spenderade nästan hela tiden i vattnet (de var bara uppe en kort stund och åt mat) och ville först inte alls följa med oss hem. De ville bada ännu mer men till slut kom de upp och följde med frivilligt. Väl hemma i Vänersborg igen köpte vi oss varsin glass. Var sugen på det redan innan vi åkte till Nordkroken och trodde att det fanns en kiosk där så därför väntade vi och visst fanns där en kiosk. Men den var inte öppen och jag vet inte varför den inte var det. Vincent fick även göra ett premiärdopp i Vänern. För honom är det första gången som han badat i något annat än i badkaret här hemma och han tyckte det var kul. Han plaskade för fullt och såg jätteglad ut. Blev dock bara ett kort dopp för honom.

Nu ligger resten av min familj redan och sover (Julia somnade framför Bambi) och jag börjar känna mig trött jag också. Morgondagen kommer bjuda på ett besök i Trollhättan och tjejerna ska få leka med Amadeus. Ska bli kul!

På återseende!!

//Ellicka

Lite glädje i denna sorgliga tid

Igår kväll gick jag och Dadde och handlade. Jag följde med ytterst motvilligt då jag var trött men såhär i eftrhand är jag glad att jag gjorde det för på vägen hem gick vi förbi Egna hems livs och på deras trappa satt det en liten söt katt. Dadde fällde kommentaren att det såg ut som en vaktkatt när den satt där. Ungefär 100 meter senare kom vi till en trappuppgång och där satt det en lapp uppe. Lappen handlade om katten Dixxie som hade försvunnit en vecka tidigare och där fanns också en bild på katten. Det var en bra bild på katten och jag reagerade direkt. Den såg nämligen precis ut som katten vi just passerat. Vi gick tillbaka och jag försökte locka till mig katten och när jag lockade på den med namn var det inga tvivel kvar. Den reagerade på namnet och svarade på det. Min make gick tillbaka och hade precis skicat iväg smset då ett fönster på tredje våningen öppnades. Det var kattens ägarinna och hon bad oss hålla kvar katten åt henne. Ägarinnan blev jätteglad över att få tillbaka sin katt och sa att det gjorde hennes dag och det gjorde definitivt minkväll för då kändes det som det var en mening med att just jag skulle följa med!

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0