Lördag!

Idag har jag och tjejerna varit och hälsat på Anna-Maria med familj. Det var trevligt och Julia ville inte (som vanligt) åka hem alls! Var jättesur och protesterade högtljutt när jag skulle ta på henne jackan för att hinna med tåget så Anna-Maria fick hjälpa mig. Julia kan verkligen vara besvärlig när hon är på det humöret. Tycker det är bra att det går tåg dit nu när vi inte har bil och det känns bra att det bara tar en kvart (eller 16 minuter för att vara noggran) att åka dit. Nackdelen är ju att man måste passa vissa tider och att det går urkasst med tåg dit på söndagar. På lördagar går det bättre med tåg.

Dadde var hemma och grejade med sin dator. Den bestämde sig för att inte starta i morse när han försökte. han har listat ut att det förmodligen är nätagrigatet som har pajat för den lyser inte som den ska. Trist. Gillar att han två datorer här hemma så att tjejerna kan sitta vid varsin dator och spela utan att det blir något tjafs. Han har kollat runt lite och en ny sådan kostar 1000 vilket inte är så dyrt men som är det när man inte har några pengar.

Alva har fått en kompis i förskoleklassen och det är hennes första riktiga kompis här i Vänersborg. I fredags undrade hon om hon kunde få vårt nummer för hon vill leka med Alva även efter skolan. Alva hade aldrig någon sådan kompis på dagis (som Julia har nu) så därför är det extra kul att hon hittat en att leka med. Självklart fick hon mitt nummer och jag undrar när hennes föräldrar kommer ringa till oss.

Nu ska jag natta Julia så på återseende!!

//Ellicka

Idag

Idag har mamma varit på besök en stund. Hon hjälpte mig att hämta barnen från förskola och fritids idag. När vi kom hem fikade vi för mamma hade med sig en semlekrans som var jättegod! Alva och Julia tyckte också att det var gott men gillade nog pepparkakorna bäst.

På återseende!!

//Ellicka

Trötter

Idag har jag en trött dag. Fattar inte varför fast enligt Dadde är det tillåtet att ha sådana dagar ibland. Julia är också trött idag och somnade redan kl 16. Undrar lite hur det ska gå. Kommer hon sova tills imorgon eller vaknar hon snart och är vaken till sent sen? Det lär vi ju märka.

Gillar ju att titta på if:s hemsida för att se hur många dagar det är kvar till bf och automatiskt (innan man matar in sina egna uppgifter) kommer det upp som om man är gravid i vecka 12. Jag är glad att jag inte är det längre utan i vecka 32 istället.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0