Sista mars!

Idag är det sista mars och första vårmånaden är snart slut. Hoppas att april blir varmare än mars har varit och att vi slipper mer snö nu!

Alva och Julia kom redan 13.30 trots att de inte skulle kommit hem förrän ikväll egentligen. De dök bara upp här utanför dörren utan att höra av sig innan och jag tycker att det är störande för det är ju inte direkt första gången det händer. Förstår inte varför det ska vara så svårt för Hiben att plocka upp mobilen och ringa innan och höra om det är okej att de kommer. Vi hade ju kunnat hälsat på någon eller varit någon annanstans då tjejerna inte skulle kommit då.

Nu ska vi inte sura över det utan se fram emot april och det som händer då. Nästa måndag fyller ju Vincent 2 år och vi ska fira honom i helgen när tjejerna kan vara med och fira honom. Hade pratat om att göra det på söndagen men mamma ringde nyss och frågade om vi inte kan ta det på lördag istället. Då kommer nämligen Yohio till Överby och tjejerna gillar honom och då tyckte hon att det passade bra att vi firade honom efter det. Får se vad killarna tycker om det men det hade varit kul för speciellt Julia gillar honom.

Sedan är det dags för ultraljudet och det är spännande. Det känns mer verkligt när vi sett bebisen (för jag är säker på att det är en) där inne och så ska vi ta reda på om det är en han eller en hon.

Det blir dock inget med mamma imorgon som det var planerat för hon känner sig trött och så ska vi ju ses i helgen också. Trist men så blir det ibland.

På återseende!!

//Ellicka

Sommartid

Gillar verkligen inte sommartiden och att förlora en timmes sömn. Får ju gå upp klockan 6.00 som vanligt på tisdag fast den egentligen är klockan 5.00 enligt mig och jag vet att många andra med mig har samma problem på morgonen oavsett hur tidigt man får gå upp.

På återseende!!

//Ellicka

GLAD PÅSK!

Idag är det påskafton och vi har inga speciella planer för denna dag. Vi var ju i Ed igår och firade Jonas (eller Johan som Vincent kallade honom ibland) så idag tänkte vi ta det lugnt. Fick åka tåg igår kväll för det gick dåligt med bussar på långfredagen så vi kom hem sent på kvällen, nästan halv elva.

Imorgon kväll kommer Alva och Julia hem från Hiben så idag har jag köpt det sista till deras påskägg. Köpte några böcker till dem på bokrean som de ska få i påskägget och så ska de få lite godis också. Vincent får inget påskägg i år men han får lite godis i en påse av oss. Han fick även en påse i COOP-affären i Ed igår när vi handlade där och i den låg det lite godis och en lila ballong. Från början trodde David att ballongen var svart men när han blåste upp den i morse syntes det att den var mörklila istället och Vincent har haft kul med den ett tag här hemma.

På måndag ska vi iväg till mamma och fira påsk och sedan är det jobb som gäller för mig på tisdag och David ska gå på sin kurs så något ledigt påsklov blir det inte för varken tjejerna eller Vincent. De behöver dock inte gå så långa dagar utan David hämtar dem redan vid 14-tiden och det känns bra.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0