GOTT NYTT ÅR!

Önskar er ett gott nytt år några timmar i förskott! Hoppas att ni får en bra nyårsafton!

På återseende!!

//Ellicka

Vårt 2012!

År 2012 har varit ett händelserikt år på många sätt. Vincent har ju fyllt ett år, han döptes (på sin ettårsdag), Julia har slutat på förskolan och Vincent har börjat på förskolan. Detta är bara några av alla sakerna som har hänt i år och som vanligt har det varit blandat. Några saker har varit bra och några har varit dåliga.

Nästa år ser vi fram emot att flytta härifrån (vi ska flytta härifrån då och inte till en annan lägenhet utan till hus, det har vi bestämt och det har vi kommit överens om) och så hoppas jag att vi får jobb båda två. Sedan hoppas jag på några saker till som t.ex. att min mamma och syster blir sams igen fast just nu känns det väldigt avlägset att det ska hända. Hoppas kan jag ju alltid göra

Vad ser ni fram emot 2013? Har ni något speciellt planerat redan nu eller hoppas ni att något ska hända nästa år?

Nu ska jag titta lite på tv och bara njuta av att julen är slut för i år och jag kan ta det lugnt idag. Imorgon är det nya tag som gäller.

På återseende!!

//Ellicka

Vilodag imorgon!

Efter att varit på språng nästan varje dag sedan förra lördagen så har jag bestämt att morgondagen är vår vilodag. Idag har vi ju varit hos min syster och haft det trevligt hos henne och Amelia (hennes yngsta dotter). Mathilda (hennes äldsta dotter) var inte hemma utan hon var hos en kompis istället.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0