Har skaffat mig en blogg till....

via pointshop.se. Skriver inte så jätteaktivt i den men man får poäng på Pointshop om man har en och vad gör man inte för lite poäng.... Här har ni länken till den

http://ellicka.pointblog.se/

På återseende!!

//Ellicka

Var är min Dadde?

Det var det första Julia sa i morse när hon vaknade i vår stora säng. Att jag var där brydde hon sig inte om men att Dadde inte var där var det hon märkte och saknade. Han satt framför datorn (hade ju vaknat innan oss) och Julia blev glad när jag hämtade honom och han kom in i sovrummet. Vad har han gjort med min lilla tös? Ibland är det bara en massa Dadde-prat.

Idag har solen strålat och vi bestämde oss för att gå till Hagaparken för ovanlighetens skull. Jag och Dadde har varit där några gånger men barnen har aldrig varit där förut. Lekplatsen var inte så rolig så det blev mest att vi fick ta fart på barnen som ville gunga hela tiden. "Mamma och Dadde ropade i kör. Kom och ta fart på oss" Hade med oss lite mackor dit och sista gången när vi skulle ta fart på barnen glömde vi stänga locket till Julias burk med mackor och vi hann bara vända ryggen till när en trut var där och knyckte Julias macka. Hon blev jätteledsen och sa att hon ville ha tillbaka den, men det gick ju inte.

Nu ska jag försöka natta barnen snart så att de inte är så trötta i morgonbitti när vi ska till dagis. Nu är min vecka med barnen slut så Hiben kommer hämta dem på dagis efter jobbet. Det kommer att bli så tomt och tyst utan dem här i morgon. Själv ska jag jobba kväll imorgon så jag kommer inte märka av det så mycket på dagen, men det kommer kännas sen när jag kommer hem. Har ju haft dem en vecka och den måndagen efter den veckan känns det extra tomt och tyst.

På återseende!!

//Ellicka

Midsommarafton!

Igår var det midsommarafton. Jag jobbade på morgonen fram till 14 och sen var jag ledig. Kom hem, tog det lugnt och Dadde lagade lite mat som vi tog med oss till Skräckleparken. När vi kom dit gick solen i moln och det började blåsa men vi var där ett par timmar ändå och barnen lekte på lekplatsen. När vi kom hem värmde vi oss i soffan och åt lite chips. Det var en trevlig dag trots allt:)

Nu spelar Dadde Super Mario Galaxy 2 och det är Alva fascinerad över. Hon sitter och ger honom små tips hela tiden och ställer frågor. Tur att han har tålamod och står ut med hennes tjat.

Nu får det vara nog av mig för tillfället. På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0