Valborgsmässoafton

Idag är det ju valborgsmässoafton. Det har vi firat genom att gå in till stan och titta på vårmarknaden här i stan. Måste medge att jag blev lite besviken på den för den var inte mycket att hurra för. Knappt några försäljare alls och vi hittade inte något intressant att köpa eller vilja köpa. Vincent låg i alla fall och sov och vi lyssnade lite på underhållningen som var i centrum och käkade varsin glass. Det var ju fint vårväder och jag/vi kände inte riktigt för att gå hem.

Nu på kvällen gick vi och tittade på brasan. Den var fin och framträdandet var också fint. Svinkallt var det dock för det blåste som det bara kan vid Vänern. Var lite avis på Vincent som kunde ligga i sin varma vagn och slippa all blåst. Själva tog vi oss båda två en värmande kopp te när vi kom hem och börjar äntligen få upp värmen lite.

Idag har Vincent också passat på att ta sitt veckobad. Han gillar verkligen att bada tillsammans med sin pappa i badkaret och ser verkligen nöjd ut. Eller vad tycker ni?

Så här nöjd är Vincent när han får bada tillsammans med sin pappa

Imorgon kväll kommer tjejerna hem från Hiben så då blir det fullt liv i luckan igen. Har längtat efter dem så det ska bli skönt att de kommer hit!

På återseende!!

//Ellicka

Stackarn!

Min stackars Vincent har inte sovit mycket idag och verkar ha ont i magen. Han har varit helkonstig hela dagen och har inte alls varit sig själv. Fick tips om ett par magdroppar till honom som jag ska köpa imorgon och jag hoppas att det får honom att må bättre.

Pratade med Gun-Britt om mina misstankar (tycker det ser ut som han håller på att få tänder och tycker mig känna något vasst). Hon såg och kände det också men sa att det inte behöver vara tänderna som vi känner och att det i så fall är väldigt tidigt han får dem. Normalt är ju runt 6 månader men bebisar kan även få tänderna tidigare. Vi lär väl märka snart om tänderna är på g eller om det bara är inbillning från min sida.

På återseende!!

//Ellicka

BVC

Idag ska jag och Vincent till BVC. Ska bli intressant att se hur mycket han har växt från förra gången och sedan ska jag fråga Gun-Britt en sak. Vincent har nämligen varit väldigt gnällig ett par dagar så jag misstänker att något är på gång men vill fråga henne först om jag har rätt eller är helt ute och cyklar. Om jag har rätt så är han väldigt tidigt ute med det vår lille son. Det brukar komma först om några månader.

Dadde är i skolan idag och slutar klockan 15. Han har bara varit i skolan två dagar denna veckan (i tisdags och sedan idag) och det har varit skönt att ha honom hemma. Är ju roligare om man är två stycken hemma än om man är ensam!

Nu ska jag börja förberedda mig för besöket. Synd bara att Vincent äntligen har somnat nu. Han har inte sovit så mycket idag och behöver få sova! På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0