Kalashelgen slut!

Ja nu är det slut med kalas för ett tag. Alva hade kul hemma hos sin klasskompius och var välkommen till henne och leka en dag. Amilia bor ju inte så långt ifrån oss (hon bor i huset bredvid) så det kan hända att Alva hälsar på henne någon gång. Alva tyckte inte alls att det var kul att gå hem när kalaset var slut. Julia och jag gick ju för att åka skridskor men det fanns bara ett litet mål (som Julia använde att hålla sig i) och det var upptaget den mesta av tiden så det blev inte så mycket åkande. Mina skridskor fungerade inget bra (ena skridskon veck sig hela tiden så jag kunde inte hålla balansen) och att jag inte har åkt på sådär 17 år gjorde det hela inte bättre. Behöver nya skridskor och något som Julia kan hålla sig i till nästa gång. Var lite mysigt i alla fall för vi hade fika med oss.

Idag har vi varit på kalas hos Ellen och som vanligt ville Alva och Julia inte åka hem. Julia undrade om vi inte kunde sova över men eftersom det är skola imorgon så gick det inte. Behöver ju vara lite förberedd på det också. Jag satt och pratade med Anna-Maria och Marika och det är lite "farligt" att umgås med små bebisar. Blir ju lite bebissjuk av att träffa dem och Marikas lillkille är ju så söt och liten.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig för jag är helt slut. På återseende!!

//Ellicka

En ny Vincent!

Det önskade sig Julia igår. Fast då var jag ju tvungen att vara gravid kom hon fram till så hon vet att det inte bara kan komma en bebis hur som helst. Sedan var det väl inte en ny Vincent hon ville ha utan en ny bebis och denna gången skulle det vara en lillasyster. Vi får se hur det blir med det. Lite lustigt formulerat av henne att hon ville ha en Vincent. Tänk vad de kan komma på!

På återseende!!

///Ellicka

Kalashelg!

Denna helg som kommer blir en kalashelg för Alva. Först ska hon på kalas till en av sina klasskamrater (Amilia) på lördag och sedan ska jag och tjejerna (Julia får följa med då) på kalas hos Ellen på söndagen. Båda tjejerna fyller sju år för Amilia började skolan ett år tidigare. Hade lite smånoja innan att de skulle fira på samma dag, men som tur var så blev det inte så. På lördag är det bestämt att jag och Julia ska iväg och åka skridskor istället. Hon får ju inte följa med på kalaset då och eftersom hon blev så ledsen att jag inte följde med i tisdags så åker bara hon och jag på lördag istället. Vet en liten tjej som längtar efter lördag redan nu!

Nu väntar vi på att Dadde ska komma hem efter en lång skoldag. Han började ju redan 8.15 imorse och slutar som vanligt nu vid 15. På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0