Nedsatt arbetstid

Har pratat med min chef idag om att gå ner i arbetstid från 100% till 75%. Jag har inte fått något besked än men jag hoppas verkligen att jag får gå ner i tid. Vet inte vad jag ska göra annars. Nu håller i alla fall både jag och David tummarna på att det går och att jag får ett positivt besked imorgon (senast på fredag) och att mitt nya schema börjar gälla på måndag nästa vecka.

På återseende!!

//Ellicka

Här är det fullt upp!

Var längesedan jag uppdaterade min blogg nu men här har det varit fullt upp med jobb och allt. Har inte haft så mycket energi och ork när jag har kommit hem utan det har mer varit middag och sedan mer eller mindre läggdags som har gällt. Att det har hänt saker i mitt privatliv också som rör tjejerna och deras pappa har inte gjort det hela bättre precis utan snarare tvärtom.

Jobbet går i alla fall bra och nu har jag kommit till en punkt där jag ska fråga om jag kan gå ner i arbetstid. Kommer ha tjejerna mer här i fortsättningen och jag känner att jag inte komma orka med fyra barn plus heltid i längden. Speciellt inte med tanke på att Alva är som hon är och inte som en "normal" 11-åring (hon har fått en diagnos).

Nu ska jag snart gå och lägga mig så att jag orkar med morgondagen.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0