På fredag gäller det

På fredag ska vi hämta nycklarna till lägenheten i Ed och det ser jag fram emot. Har ju bara sett utsidan av lägenheten och bilder på den på datorn så det ska bli kul att se hur den ser ut inuti och ta med mig de första sakerna dit. Folk reagerar på att jag flyttar dit utan att ha sett lägenheten innan, men jag litar på David och dessutom var ju Emil bara två veckor när David och Vincent åkte och tittade på lägenheten och jag var relativt nysnittade (Emil föddes ju med kejsarsnitt till skillnad från de tre andra) så jag varken orkade eller ville dra med mig Emil dit.

På återsende!!

//Ellicka

Förkyld

Nu har höstens första förkylning drabbat mig och rejält dessutom. Är väl tjejerna som smittat mig och jag minns inte när jag var så här dålig senast. Jag är i alla fall glad över att jag blev förkyld denna helgen och inte nästa för då ska jag till Ullared. Har ju sett fram emot att åka dit enda sedan jag läste att Hyresgästföreningen anordnar en resa dit och det var i somras.

På återseende!!

//Ellicka

Viskande Alva

Idag har Alva varit hemma från skolan för hon har varit förkyld och hes. Det har märkt att hon har varit hes och haft ont i halsen för hon har gått omkring och viskat hela dagen istället för att stoja som hon brukar göra annars. Har varit riktigt skönt att få en paus från allt oljud som brukar vara här annars när hon är hemma.

Nu provar David att mata Emil med nappflaska och jag håller mig borta från dem så att det kanske går lite bättre. Emil gillar ju verkligen att amma men behöver öva på det där med nappflaska eftersom jag ska till Ullared den 1:a december och jag inte vill ha med honom på bussen. Dessutom tycker jag inte att en sådan liten ska dit överhuvudtaget om man inte måste ha med dem.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0