Hemma efter en dag med massa fynd!

Fick köpt en hel del på Ullared idag. Köpte en del kläder till tjejerna (bl.a. ett par nya regnbyxor) och en hel del leksaker vilket jag inte köpte alls förra gången jag var där. Köpte lite leksaker till Vincent också som han ska få i födelsedagspresent av oss. Köpte även denna gång en ryggsäck till Dadde (han har ju en förmåga till att göra sönder alla sina ryggsäckar genom att lasta dem för tungt). Är helt nöjd med min dag och jag kan rekommendera bussbolaget som jag åkte med (Sparlunds) för det var bra, trevlig chaufför fast lååångtråkigt. Det tar ju ett tag att åka dit och speciellt med buss. Extra surt var att vi fick vänta 20 minuter på två kvinnor som kom försent på väg hem. Tycker att de borde haft bättre koll på tiden än så. Själv blev jag färdig en och en halv timme innan bussen skulle gå så det blev en lång väntan för mig.

Foton på några av mina fynd kommer imorgon. Känner mig rätt trött just nu. Har ju varit vaken enda sedan klockan 5 i morse då jag vaknade och inte kunde somna om. På återseende!!

//Ellicka

Snart är det dags för Ullared

Ja nu är det bara några dagar kvar till att jag åker iväg till Ullared. Jag åker ju på tisdag redan klockan 7:30 härifrån och lär inte vara hemma förrän på sent på kvällen. Kommer att bli kul för jag har ju sett fram emot detta länge. För Daddes del innebär det att han inte behöver till skolan igen förrän på onsdag. Han är ledig på måndag och har lovat mig att vara hemma med Vincent när jag åker på tisdag.

Sitter just nu och tittar på den fjärde delfinalen i Melodifestivalen. Vincent tyckte det var kul att lyssna på musiken och satt och snurrade runt på golvet ett tag. Hade väl ingen riktig favorit av låtarna denna gången även om den s.k. hårdrockslåten var ganska bra.

På återseende!!

//Ellicka

Buzzador - Nestle Fullkornsvälling

Jag är en s.k. Buzzador och det innebär att jag ibland får förmånen att prova olika saker (antingen gratis eller till reducerat pris) och senast var det Nestles fullkornsvälling från 8 månader som jag/Vincent fick pröva. För oss är det ju perfekt för det är ju just den vällingen som fick honom att ändra sig när han ät tag vägrade dricka välling. Fick två små påsar som Vincent fick prova och sedan 10 extra påsar att dela ut. Funderar på att ta med mig de extra påsarna till Öppna förskolan på måndag och dela ut dem. Sedan fick vi ett stort paket med fullkorns välling från ett år som tackgåva för att vi ville prova och det passar ju bra när det väl är dags för det.

Här har ni en bild på de påsar jag ska ta med mig till Öppna förskolan på måndag:

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0