Vilken dag!

Idag har det varit underbart väder här i Vänersborg så efter att vi lämnat Alva i skolan och Julia på förskolan så bestämde vi oss för att ta en promenad innan det var dags för att gå till BVC med Vincent. Vi köpte med oss lite frukost för både jag och Dadde var hungriga. Satte oss på en bänk vid lekplatsen på Sirius och vilka kom då inte efter en stund? Jo Julia och hennes avdelning, Tant Grön. Julia blev jätteförvånad över att vi var där och sedan ville inte hon följa med tillbaka utan hon följde med oss till BVC. Efter att Vincent varit inne hos Gun-Britt blev vi kvar en stund på Öppna förskolan. Julia målade lite gipsfigurer och pysslade med lite annat. Efter det gick vi till lekplatsen på Kastanjevägen för jag lovade redan imorse att vi skulle gå dit och leka. Vi går ju förbi den varje dag på väg till och hem från förskolan och Julia vill alltid leka där men vi brukar alltid ha bråttom att hämta Alva men inte idag. Det blev ett kort besök på lekplatsen vid Alvas skola också innan vi gick hem och åt middag.

Alva har också haft en bra dag. Hennes förskoleklass har idag varit på Innovatum i Trollhättan. Hon hade tyckt att det var kul där och de har tydligen byggt om så att det är mer för mindre barn nu. Skulle vilja åka dit själv någon gång. Har faktiskt aldrig varit där själv med barnen.

Nu är Alva och Julia ute på vår balkong i det fortsatt fina vädret och Dadde och Vincent ska ta sig ett bad. Vincent kissade ju både ner sig och Dadde imorse när han låg på skötbordet. Det mest ironiska var att Dadde precis skulle ta på Vincent en ren blöja men den fick han snabbt byta igen.

Nu ska jag fortsätta njuta av det fina vädret och hoppas att det håller i sig ett par dagar. På återseende!!

//Ellicka

Söndag 29 maj 2011

Idag har jag, Dadde och Vincent varit ute på Restad Gård och lyssnat på när Isak och hans band spelade in delar av deras nya platta. Det låter bra och det kommer nog låta ännu bättre när det är färdigmixat.

Nu har Alva och Julia kommit hem från Hiben. Hans kamrem har tydligen gått sönder på bilen så han är iväg och bärgar den nu ikväll. Det är en av orskerna till varför jag är glad att jag inte har bil. Jag slipper allt krångel med dem när de går sönder plus alla kostnaderna. Kamremmen kostar tydligen 5000 att laga. Trist för honom.

På återseende!!

//Ellicka

30-årskalas

Idag har vi varit på 30-årskalas och lille Vincent har som vanligt charmat alla där! Trots allt stoj och stim som var där så var han hur lugn som helst och han lyckades t.o.m. somna en liten stund. Alla frågade om han brukar vara så lugn och tyst och svaret är ja. För det mesta alltså.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0