Resfeber

Inatt började min resfeber på allvar. Drömde en helmysko dröm om resan. Hiben skulle ju lämna tjejerna idag (och det har han gjort) men i min dröm gjorde han inte det och jag försökte få tag i honom utan att lyckas. Det visade sig att jag hade fel nummer till honom (fick rätt av mamma som dök upp) och då sa han var det idag ni skulle åka? Vi är på Skara Sommarland.... och helt plötsligt var klockan 13.23 och vi var kvar här hemma så jag undra om vi skulle hinna till flygplatsen i tid och hur vi skulle ta oss dit. Vi får ju åka redan 9.24 härifrån men inte idag då.

Nu håller vi på att packa det sista innan resan och även om jag är nervös och undrar hur det kommer att gå att åka allihop så ser jag fram emot resan och mamma ser fram emot att komma lite hemifrån och turista här i Dalsland.

På återseende!!

//Ellicka

Just nu känner jag mig lite glad

Ja just nu känner jag mig lite glad över att vi inte fick det där huset som vi ville hyra. Anledningen varför? Det ligger nu ute till salu och om vi hade fått hyra det hade vi nu varit tvungna att flytta igen för det köpa det huset hade vi inte kunnat göra. Kan dock inte låta bli att tycka lite synd om det paret som hyr huset nu för kan de inte köpa huset så blir de ju tvungna att flytta och hitta nytt och de har inte bott där speciellt länge och de verkar ha grejat en hel del med huset sedan vi var där. Fast just nu är jag mest glad över att vi inte fick hyra huset.

På återseende!!

//Ellicka

Sommarlov!

Nu är sommarlovet igång för detta året och om mindre än två veckor åker vi till Rhodos. Jag ser fram emot resan och hoppas att den blir bra för vi har längtat så länge efter att få åka. Julia har velat flyga med flygplan enda sedan hon fick reda på att jag och David hade varit i Turkiet och det är 3 och 1/2 år sedan nu. Vi åkte ju dit på vår smekmånad i oktober 2011. Helst av allt hade nog Julia också velat åka till Turkiet men nu blev det Rhodos istället. Jag har varit där en gång förut med mina föräldrar men då var jag lika gammal som Vincent är nu så jag har inga minnen från Rhodos direkt.
 
På återseende!!
 
//Ellicka
RSS 2.0