Spelning på Backstage!

Ikväll är det åter dags för en spelning på Backstage. Dadde och hans band Skin Infection ska ha releaseparty där för deras nya platta. Det ska bli kul :-) Förutom det så kommer det med största sannolikhet bli första gången som min mamma och hans mamma kommer att träffas. Båda två kommer nämligen att vara med på spelningen. Janne kommer också att vara där naturligtvis (Daddes mammas sambo) och båda utav hans lillebröder. Dessutom kanske både hans storebror John och hans storasyster kommer. Vi får se.

Ha det bra i helgen! Den kommer att bli hektisk för mig.

På återseende!!!!

//Ellicka

En trevlig helg önskar jag er alla!!

Denna veckan har gått fort och nu är det fredag igen. Kommer vara ledig från lektioner nästa vecka vilket känns gött för då kan jag koncentrera mig på att packa och ta med saker till nya lägenheten. Det enda jag ska göra i skolväg är att läsa en skönlittärer bok som rör ämnet som jag läser nu (psykiatri) och skriva lite om den och det är ingen jobbig uppgift. Jag gillar att läsa, men har inte haft så mycket tid över för det på sistone så då kan det vara bra att vara tvungen att göra det.

Nu önskar jag er alla en trevlig helg! På återseende!!

//Elicka

Nycklarna!

Vår bovärd ringde till Dadde i morse och undrade om vi kunde hämta nycklarna redan idag och det kan vi så kl 15 ska vi göra det. Det känns gött! Bara några timmar kvar tills att vi får dem. Snart är väntan över!!!!

Hoppas att ni får en trevlig dag och helg. jag vet i alla fall vad jag ska göra. Packa ännu mera :-). På återseende!!

//Ellicka

RSS 2.0