Sista dagen på året!

Idag är det så nyårsafton och årets allra sista dag. Om ungefär en halvtimme kommer tjejerna hem och firar nyåret tillsammans med oss. Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig nyårsafton och en bra start på det nya året!

GOTT NYTT ÅR!

På återseende!!

//Ellicka

Sista dagen!

Imorgon jobbar David den sista dagen innan julledigheten och sedan är han ledig i hela 11 dagar. Ska bli skönt att ha honom hemma med oss .

Nu har vi allt klart inför julafton. Alla paket har kommit och är inslagna och eftersom vi inte firar ju hemma så är det vi ska ha med oss klart också. I år var det julgodiset som föll på vår lott och det gjorde vi nu i helgen och det är skönt att slippa med all stress som annars är runt jul.

Är nyfiken på vad David har köpt till mig i julklapp och jag hoppas att han blir glad för det han får av mig/oss och att barnen blir det också. Sedan har David köpt en julklapp till oss och den är jag extra nyfiken på. Den ville han inte ta med till mamma på julafton så den kommer jag få redan imorgon. Vet lite vad det är (vet varifrån han har beställt det) men de har mycket att välja mellan så vad det är exakt har jag ingen aning om och det är något speciellt att han har valt ut det till oss (sorry men ni kommer inte få veta vad det är sen).

Passar på att önska er en riktigt GOD JUL! Hoppas ni får en bra sådan med god mat, roliga julklappar och trevligt sällskap.

På återseende!!

//Ellicka

Två paket väntar!

Läste precis mina mail och såg att jag har fått två stycken om att de saker jag har beställt är skickade och på väg hem till mig! Vad det är i ena paketet kan jag avslöja (det är mer pixlar och annat för tillverkning av fler) men vad det är i det andra är en hemlighet. I det ligger nämligen älsklingens julklapp och eftersom han läser här ibland så vill jag inte säga vad det är. Det får han reda på om tio dagar då det är julafton. Eller ja nio för nu är klockan redan över 24.00 ser jag.

Tänkt att det bara är nio dagar kvar till julafton. December har gått jättefort tycker jag och vi har hunnit med en hel del. Vi har köpt julklappar och så var vi på Ikeas julbord i år igen. Och det var gott i år igen. Känns skönt att vi redan varit på julbordet i år och att vi kan fixa med det sista inför julen hör hemma till helgen. Vi ska åka till mamma och fira julafton i år och vår uppgift blev att fixa julgodiset (vi gör ju så gott sådant) så det är vad vi ska fixa med till helgen.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Klockan är mycket och tjejerna ska iväg till skolan imorgon (känns skönt att det snart är lov). Bara fyra dagar kvar nu.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0