Ny blogg och följa sina drömmar

Då jag snart kommer att bli arbetslös igen har jag funderat en del på vad jag ska göra under tiden när jag är arbetslös och eftersom jag länge har önskat att kunna arbeta som släktforskare så tänker jag nu försöka på allvar. Jag har även upptäckt en ny hobby, nämligen pixelhobby, och jag ska försöka mig på detta och även sälja sakerna som jag gör. Hade tänkt mig att jag ska göra både egna designer och även ta emot beställningar. Hur den nya bloggen kommer att se ut och bad den kommer att heta vet jag inte riktigt än eftersom allt just nu är på idenivå men jag ser fram emot att utveckla den och fullfölja min dröm.
 
På återseende!!
 
//Ellicka

Trött men kan inte sova

Är egentligen jätte trött men jag kan inte sova. Det kryper i hela kroppen på mig och jag finner ingen ro. Hatar sådana här nätter.

På återseende!!

//Ellicka

Sjukskriven

Är sjukskriven fram till och med tisdag och det känns skönt att vara det. Får se om jag orkar jobba den sista veckan för den läkaren jag har är inte den mest sympatiska. Hon är nog säkert jättebra när det gäller sjukdomar som syns eller som har en orsak där det finns tester som visar vad det är för fel men när det gäller mig är hon det inte. Min yrsel beror på något helt annat och har ingen medicinsk förklaring (blodtrycket är okej om än på gränsen och de andra proverna var okej) så hon vet nog inte riktigt vad hon ska göra plus att hon har väldigt svårt för svenska. Har inget förtroende för henne och det känns trist. Speciellt inte med tanke på det hon sa till mig idag att hon skulle skriva ett sjukintyg till mig men hon var inte säker på att försäkringskassan skulle godta det för egentligen ville hon träffa mig, men någon tid ville hon inte boka in. Kärring är vad hon är (ursäkta mig men det tycker jag att hon är) och hon verkar inte speciellt proffsig i mina ögon.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0