Sommarlov!

Nu är det äntligen sommarlov för tjejerna och idag gör David sin sista arbetsdag innan hans semester börjar. Kommer att vara skönt att ha honom hemma i tre veckor och det kommer att vara skönt för honom också. Vi var på skolavslutning igår kväll med tjejerna och det blev lite segt för de hade delat upp dem i olika omgångar (förmodligen för att alla skulle få plats). Först var det Julias tur 17:30 och hon firade avslutningen tillsammans med den andra ettan och förskoleklasserna. En timme senare var det dags för Alva och hon firade tillsammans med den andra trean och med tvåorna. Vi fick sittplatsen varken under Julias avslutning i kyrkan eller Alvas så det var skönt att kunna sätta sig efteråt. Firade skolavslutningen med varsin glass och Hiben fick frågan om han ville följa med men han ville inte.

Har tjejerna hemma hos mig idag och de ska till Hiben imorgon. De skulle åkt till honom ikväll men han är tydligen lite förkyld så därför får de stanna hos mig lite längre och nästa vecka är det min vecka att ha dem så de är inte hos Hiben så länge.

Tog en del bilder igår (och David tog några också) så det kommer bilder från avslutningen senare.

På återseende!!

//Ellicka

För ett år sedan

Tänker tillbaka på den här tiden för ett år sedan och inser att det har hänt massor. Vi har ju blivit föräldrar igen (jag för fjärde gången och David för andra gången) till vår lille Emil, David har fått jobb och vi har flyttat bland annat. Att vi skulle bli föräldrar och att vi skulle flytta hade vi planer på redan för ett år sedan men då letade vi större lägenhet i Vänersborg och hade inga planer att flytta till Ed.
 
Förra året inför sommarlovet kändes det hopplöst och jag trodde att vi skulle få ett urusellt sommarlov men i år ser jag fram emot sommarlovet och hoppas att vi får ett lika bra sommarlov som vi trots allt fick förra året.Vi hade ju möjlighet att hitta på en hel del roliga saker och jag är tacksam över att Siri och Simon bestämde sig för att ge fribiljetterna till Skara Sommarland till oss för utan dem hade vi aldrig kommit dit förra sommaren och hela familjen tyckte att det var roligt att få åka dit.
 
Allt detta får mig att undra hur livet kommer att vara om ytterligare ett år men å andra sidan är det ju det som är lite spännande - att inte veta hur livet ser ut i framtiden. Förhoppningsvis händer det mer positiva än negativa saker under året och jag hoppas att vi alla mår bra om ett år.

På återseende!!

//Ellicka

Snart är det sommarlov!

Nu är det bara en vecka kvar till skolavslutningen och sommarlovet börjar. Kommer ha tjejerna här hos mig både torsdag och fredag trots att det är pappavecka nästa vecka så att de slipper gå på fritids de två första dagarna på sommarlovet. Tyckte att det var onödigt när jag ändå är hemma.
 
På måndag veckan därpå (alltså den 16) så börjar Davids semester på riktigt. Han har tre veckors semester i år eftersom han började jobba i augusti förra året. Kommer bli tre underbara veckor tillsammans med honom och bara vara ledig allihop.
 
På återseende!!
 
//Ellicka
RSS 2.0