Söndagen den 14 augusti 2011

Idag är det redan söndag igen (känns som om veckorna mest består utav måndagar och söndagar). Imorgon kommer Hiben och hämtar Alva och Julia och då ska jag, Dadde och Vincent åka och hälsa på Daddes mamma i Bovallstrand. Hade helst velat åkt denna veckan så att tjejerna också hade kunnat få följa med men det gick inte och med tanke på att det tar drygt två och en halv timme att åka dit med buss är jag nog glad så här i efterhand att de inte kan följa med. Snacka om att det hade varit långtråkigt för dem att sitta stilla på bussen så länge.

Nu är sommarlovet snart slut för Alva och Julia och nästa måndag när de kommer hit har Alvas skola börjat samma dag. Sommaren har gått jättefort verkligen och det känns inte alls som det var längesedan Alva hade sin första skolavslutning och sommarlovet började.

På återseende!!

//Ellicka

Trevlig dag!

Idag har jag, Alva, Julia och Vincent haft en trevlig dag med Katharina och Julia från föräldrargruppen. Vi började dagen med en fika, sedan gick vi en sväng till Skräckleparken och tjejerna lekte lite. Efter det gick vi och besökte lill-Julias farmor en sväng så Julia fick äta och bytt blöja. Därefter gick vi till Erikshjälpen och jag köpte fyra fina tallrikar, lite leksaker till barnen och en fin lila kjol till Julia. Tjejerna valde också varsin liten ram som de har ett kort på sin morfar i nu. De tycker om sin morfar och tycker (precis som jag) att det är tråkigt att de aldrig fick träffat honom. Vi åkte hemifrån klockan 10:35 och kom inte hem förrän klockan 16:40 ungefär så vi hade en heldag med Julia och Katharina.

Jag och tjejerna hade det trevligt igår på bion. Tjejerna tyckte att filmen var bra, rolig, spännande och lite läskig. Hade med oss varsin påse med godis och efter bion köpte vi oss lite popcorn.

Nu är jag vråltrött efter en trevlig, men lång dag. På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0