Lugn söndag!

Efter att ha varit iväg torsdag, fredag och lördag blev det en lugn söndag. Den började med sovmorgon (Vincent vaknade 10 istället för runt sju!) och sedan har jag gått här och plockat lite.

Har pratat med Hiben och hans problem med möglet har blivit bättre så nästa vecka då det är dags för pappa-vecka för tjejerna så får de vara där. Då ska jag försöka passa på att greja lite här hemma för det är ju lättare när de inte är här.

Har äntligen fått fixat vårt avlopp inne i badrummet. Det har varit stopp under badkaret ett tag och så fort vi har antingen duschat eller badat och tappat ut vattnet har det blivit översvämning. Nu är det inte så längre efter att jag fick rengjort den delen vi glömde av förra gången (i måndags var det) så nu rinner vattnet som det ska igen och med tanke på hur den delen såg ut är det inte konstigt att det har varit stopp. Bläää! Det är bara typsikt mig att göra något sådant mitt i natten när alla ligger och sover (förutom David som var vaken). Jag är ju definitivt ingen morgonmänniska, utan en kvällsmänniska och började med detta tio över tolv på kvällen/natten. Tur att David är mer morgonpigg än mig eftersom vår lillkille definitivt är morgonpigg.

På återseende!!

//Ellicka

RSS 2.0