På söndag fyller jag år!

Ja nu på söndag fyller jag 31 år och det ska vi fira med att gå på julmarknaden i Trollhättan i år. Ska träffa mamma där och det ska bli kul. Är lite nyfiken på vad jag ska få i prexent (är som ett barn när det gäller födelsedagar och jul) för både mamma och Dadde har redan bestämt vad de ska köpa till mig. Mamma hade till och med skrivit upp i sin almancka vad hon skulle köpa till mig så därför blir jag lite extra nyfiken. Det måste ju vara något som hon absolut inte ville glömma av när hon skrivit upp det.

På söndag är det också första advent och jag har hittat min gamla adventsstake så i år tänkte jag ta fram den. Hade tänkt att för ovanlighetens skull sätta upp julgardiner i något rum (köket var det tänkt) men jag har inte hittat några fina. Får ju bli färdigsydda eftersom jag inte har någon symaskin och för hand kommer jag aldrig få dem färdiga. Känner ju mig själv. Vill ju ha en kappa i köket också då kylskåpet står så nära fönstret. Några tips på vart jag kan hitta snygga gardiner? Har redan varit på Tygladan och Jysk och letat.

Nu sover alla mina barn sen en stund och det är skönt. Kan jag och Dadde hinna få lite tid för oss själva innan det är dags för oss att gå och lägga oss. På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0