Bröllop

Igår var jag och David på bröllopsfest. Anders hade ju friat till sin Alexandra på självaste julafton och igår vigdes de på kommunhuset och efteråt hade de bröllopsfest på Västra Tunhems Hembygdsgård. Den ligger väldigt fint där den ligger och festen var trevlig men vädret hade kunnat varit lite bättre (de kom ju några regnskurar och så var det kallt) för att göra dagen ännu bättre men vi hade det trevligt och jag njöt av att få vara ensam med David en stund utan Vincent. Han var nämligen hos mormor och sov över där och det hade gått så bra och det är skönt.
 
Nu ska vi äta kvällsmat och sedan är det dags för sängen. Hoppas att jag mår bättre imorgon för idag vaknade jag förkyld med tätt näsa och ont i halsen och imorgon kommer ju tjejerna hem!
 
På återseende!!
 
//Ellicka

Sista dagen på praktiken

Nu har jag gjort den sista dagen på min praktik. Bakade muffins och hade med mig (två olika sorter blev det, en med vanlij och en med mörk choklad i mitten) och de var uppskattade. Fick en underbart fin blomma (bilder kommer senare) i avtackningsgåva och fick lova att komma tillbaka och visa upp bebisen sen. De är nyfikna och har ju varit med mig under resans gång så det lovade jag. Kommer nog kännas ganska konstigt på måndag att inte behöva gå upp klockan 6.00 på morgonen och gå iväg men samtidigt kommer det kännas skönt att slippa (jag+ tidiga morgnar= inte vänner).

Nu ska jag och Vincent snart till Överby och träffa Linda (som jag träffat via praktiken) och hennes make Stefan.

På återseende!!

//Ellicka

Tråkigt besked

David fick inte jobbet. Kanske får han ett senare men inte nu. Är besviken för nu får vi varken lägenheten som vi gillade och David fick inte jobbet. Känner mig låg just nu!
 
På återseende!!
 
//Ellicka
RSS 2.0