Sista juli!

Idag är det sista juli och det innebär att det inte är så långt kvar av sommarlovet. Jag tycker dock att det har varit ett bra sommarlov och vi har gjort en del roliga saker på det. Det började ju med en dagsresa till Danmark, sedan en resa till Skara Sommarland (eftersom vi fick fribiljetter dit) och sedan har vi varit och firat Fallens Dagar i Trollhättan och då sov jag och tjejerna över hos mamma en natt. Sedan har jag och mamma varit på IKEA på Torp förra fredagen och kollat där. För mamma var det första gången hon var på nya IKEA och för mig blev det andra gången. Köpte mig en symaskin (en sådan här: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40208970/) plus lite annat och mamma köpte sig två badrumsmattor. Hon skulle bara köpt en badrumsmatta men kunde inte bestämma sig för vilken färg som var finast så därför köpte hon två (de var ju ganska billiga.

Känns lite konstigt ändå att det inte är så långt kvar av sommarlovet för det känns inte alls som det var längesedan vi alla fem gick på den långtråkiga skolavslutningen men nu är det bara tre veckor kvar av sommarlovet vilket innebär att vi bara har en och en halv vecka ledigt kvar av sommarlovet allihopa. Vad vi ska hitta på för skoj denna vecka vet jag inte än. Det är ju Vänersborgsfestivalen nu men den verkar inte vara något för oss men vi kanske går in dit någon dag.


På återseende!!
 
//Ellicka

Mina veckor snart slut

Imorgon kommer Hiben och hämtar Alva och Julia så då är mina tre veckor med dem slut. De har varit bra, vi har kunnat hitta på en hel del roliga saker och veckorna har gått fort måste jag säga.

Igår och idag har jag och tjejerna varit på Fallens Dagar. Igår var vi bara där en kort stund, gick omkring, lyssnade på Robin Stjernberg med mormor och så sov vi över hos henne. Idag kom killarna till Trollhättan så då gick vi med dem och en stund med mormor.

Nu sitter vi framför varsin dator och spelar och bara tar det lugnt, vilket är skönt!

På återseende!!

//Ellicka

Händelsefull tid

Det har varit två händelsefulla veckor sedan tjejerna kom hem från Hiben.

Förra veckan var ganska lugn. Vi badade med min syster Malin och hennes yngsta dotter Amelia i Sjuntorp i lördags och det var första gången i år som jag badade i en sjö. Alva var sur nästan hela dagen men annars var det bra.

Denna veckan har varit full rulle nästan hela tiden. I måndags åkte vi till Davids pappa i Göteborg på kvällen och sover över där för i tisdags åkte vi med Stena Line till Fredrikshamn. Vi åkte med två olika båtar för om vi hade åkt tillbaka med samma båt (Stena Danica) hade vi bara varit i Fredrikshamn i en timme och det kändes onödigt så därför åkte vi med Stena Jutlandica hem. Märks att jag är van vid att åka med Stena Danica för jag hade ingen aning om att Stena Jutlandica var så mycket mindre än Danica. Kom tillbaka till Göteborg sent på tisdag (kom hem ungefär klockan 23.30) och då kom Davids pappa och mötte oss för vi sov över hos honom även natten mellan tisdag och onsdag. På onsdagen åkte vi och besökte Davids faster (Astrid) som fyllde år och blev bjudna på en hel del gott. Efter det åt vi på McDonalds och åkte med tåget hem. Kom hem ganska sent så igår tog vi det bara lugnt och slappade hela dagen vilket var skönt. Sedan fick vi en trevlig överraskning då Davids lillebror Simon ringde och erbjöd oss fribiljetter till Skara Sommarland. Hans sambo jobbar nämligen där i sommar och hade möjlighet att ge bort fribiljetter till oss alla så på söndag ska vi åka till Skara och bada. Blev överraskad över att inträdet var så dyrt som det är så jag är glad över att vi fick fribiljetter dit för annars hade vi aldrig haft råd att åka dit allihop. En entrebiljett kostar ju 319 kronor och det tycker jag är dyrt. Då ingår visserligen allt utom mat men ändå. Ska bli roligt att åka dit och sedan är det skönt att vi har en vecka kvar med tjejerna efter det.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0