Årets första dopp!

Idag tog jag och David årets första dopp (och för mig var det mitt första dopp någonsin) i Sågtjärn. Vi hade tänkt ta årets första dopp på skolavslutningen egentligen men fick för oss att göra det idag istället när vi var där och grillade. Kom att sakna Bodasjön idag för det var längesedan jag var där och badade och jag skulle vilja visa David trakten där jag växte upp.

På återseende!!

//Ellicka

Tomma hus och tyskar

Vi har ett grannhus här som har stått tomt enda sedan vi flyttade hit i mitten av december och jag har undrat varför. Det ser ju så tråkigt ut när ett hus står alldeles tomt och David har också undrat varför men så i måndags fick vi vår förklaring. Då kom nämligen ägarna till huset och det visade sig att de är tyskar. Jag tycker att det är trist för det innebär ju att huset kommer att stå mycket tomt även i fortsättningen. Nåja. Nu fick vi i alla fall en förklaring till varför det har stått tomt.

På återseende!!

//Ellicka

Trevligt på Ullared

Det var riktigt trevligt att åka till Ullared med Mathilda i söndags. Fick köpt en hel del och det jag är mest nöjd med är nog ändå att jag fick köpt varsin Monster High-docka till tjejerna. De gillar ju Monster High så det blev en del sådana saker till dem (förutom varsin docka fick de tvål, pennor och suddgummin och två filmer). Fick även köpt mig lite kläder, bl.a. två par med shorts och de är supersköna och de kom till användning nästan med en gång (de har ju varit varmt både igår och idag) och de är så skönt att slippa ha på sig långbyxor nu när det är varmt. Hade inga shorts innan så de var välbehövliga.

Mathilda blev avsläppt i Uddevalla på väg hem så hon slapp åka hela vägen med till Ed igen och så hämtade hennes pojkvän henne. Även hon var nöjd med dagen och tyckte att det var roligt att åka till Ullared med sin moster.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0