Om bloggen

Har kommit fram till att jag nu kommer lägga ner bloggandet för en tid. Får ju inte tid att sitta här och uppdatera den något så därför tänker jag ta en paus med detta. Vill dock inte säga att jag ska sluta helt med den nu men jag vet inte när och om jag kommer att börja uppdatera den igen.

På återseende!!

//Ellicka

Bra egen helg!

Jag hade en bra egen helg för mig själv utan killarna förra helgen. Åkte till mamma på fredagskvällen och sov över hos henne till lördagen och på lördagen åkte till Anna-Maria och hennes familj och sov över där. Kan ju verka lite konstigt att åka till en familj och umgås med andra barn på ens barnfria helg men det är skillnad. Det är ju inte mina barn och inte mitt ansvar på det sättet som mina egna. Kändes lite som om jag var barn på nytt igen och skulle sova över hos en kompis. Det är ju inte så vanligt att man sover över hos kompisar i min ålder direkt.

Nu kallar Emil på mig så nu får jag avsluta. Skriver mer senare.

På återseende!!

//Ellicka

En helg för mig själv

Till helgen kommer jag få just det och det ska bli så skönt. Det var längesedan jag hade en helg för mig själv och kunna hitta på vad jag själv vill! Helgen var älsklingens förslag och han föreslog det dels för att jag (läs Emil) ska sluta amma en gång för alla och förhoppningsvis börja äta mer riktig mat och sedan för att David ska få mindre dåligt samvete när han åker på Metalsvenskan i slutet av maj för då har ju jag haft en helg också :-)

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0