Mormor 97

Idag skulle min mormor fyllt 97 år om hon fortfarande hade levt och ibland tänker jag på henne och morfar och jag saknar dem. Min morfar gick bort redan 1997 medan min mormor gick bort bara några månader innan Julia föddes 2006.

I januari skulle även min farmor och pappa fyllt år. Min farmor skulle fyllt 101 år och pappa skulle fyllt 78 år. Jag undrar hur det hade varit om min pappa fortfarande hade levt och jag kommer alltid sakna honom.

På återseende!!

//Ellika

Ny mobil

Min mobil försvann i början av december och trots att jag har letat så har jag inte hittat den. Jag hoppas fortfarande att jag kommer hitta den (jag ska leta lite till här nere) men jag tror att den är borta. Kanske är det så att lillkillen (Emil) har hittat den och kastat den i soporna (han har ju ingen koll på vad som ska slängas eller inte) och vi inte har märkt det. Jag vet att Alva och Julia gjorde det en gång när de var små men då kunde jag ringa min telefon och hitta den i soporna vilket inte fungerade denna gången.

Har börjat kolla lite på en ny telefon och jag har två möjliga kandidater. En från Samsung (denna) och en från Huwaei (denna). (David du får gärna gå in på länkarna och ge mig lite råd om vilken du tycker verkar vara bäst). Mina senaste telefoner har varit Samsung allihop och jag vet inte om jag ska fortsätta med Samsung eller om jag ska byta märke. Har gett mig själv fram till slutet av januari att hitta min gamla mobil och om jag inte har hittat den då så köper jag mig en ny.
 
På återseende!!
 
//Ellicka

God fortsättning på det nya året!

Nu är alltså 2014 slut och det nya året har börjat. Tycker att 2014 blev ett ganska bra år för oss och jag hoppas att 2015 blir det också.

Imorgon är också jullovet slut för tjejerna här och jag måste säga att jag tycker att det är märkligt att de väljer att starta terminen på en fredag även om det måste vara skönt för tjejerna att få en mjukstart.

Vi har nu kommit en bra bit på vår ommöblering och vi har även fått tummen ur och har beställt en diskmaskin som ska komma till oss på tisdag nästa vecka. Det blir ingen stor "vanlig" diskmaskin utan det blir en bänkdiskmaskin men med tanke på att vi inte haft någon diskmaskin alls innan så kommer det bli bra. En sådan behöver man ju inte installera heller och det är lättare att ta med sig en sådan när vi flyttar (vilket jag hoppas blir i år).

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0