En dag på Överby

Jag och killarna åkte till Överby och träffade mamma där. Planen var att fixa en ny jacka till Vincent där eftersom han vägrade ta på sig den han fick av henne i födelsedagspresent för den var enligt Vincent hans kusins (Vidars) jacka. Han somnade dock på bussen dit så först blev det ett besök på Max för vår del och sedan fick Vincent korv med bröd (han åt två stycken) och en glass och efter det kom Davids lillebror Simon och hans Siri flrbi Överby en sväng och då blev det äntligen dags för lite jackjakt. Vi släppade runt stackars Simon och Siri runt halva Överby i jakten på jacka men inte hjälpte det. Vincent vägrade prova en enda jacka och dessutom var det väldigt utplockat på jackor just nu. Som tur är så har han ju kvar sin jacka från förra året och den passar fortfarande men håller på att bli för liten så han behöver en ny snart. Nu ska mamma kolla lite i Trollhättan och sedan får vi nog trolla bort den gamla när det är dags för den nya. Det var ju så vi fick honom att överge sin overall genom att säga att den var borta.

Nu ropar killarna på mig så jag får sluta.

På återseende!!

//Ellicka

Fredag!

Idag är det så fredagkväll och det är underbart väder ute, soligt men kallt. Har passat på att ta en bild på hur det blev på vår balkong med blommorna/plantorna jag köpte förra helgen. Placerade krukan på elskåpet som står precis bredvid vår balkong som jag gjorde förra året också för då kanske den kan få vara i fred från en klåfingrad liten herre. Såg också att jag behövde vattna den samtidigt som jag tog kortet så nu har den fått sig en skvätt.

 
Igår var det fyra år sedan jag och David träffades för första gången. Tänk vad fort dessa fyra åren har gått och hur mycket som har hunnit hända! Ser fram emot nästa fyra år tillsammans med min älskling!!
 
 
Här har ni en bild på mina killar när vi firar Davids storebror Jonas för ett tag sedan.
 
Imorgon blir det en tur till Arenan och superoutleten där. Ska träffa en arbetskompis från praktiken och hennes make där och så får vi se om vi gör några fynd eller om vi går tomhänta därifrån.
 
På återseende!!
 
//Ellicka

Namnförslag till pojk

Vi har funderat ett tag över ett bra och fint pojknamn (vi väntar ju en pojk till) men av någon anledning är det jättesvårt att komma på ett fint namn som vi båda gillar. Egentligen är det ju inte svårt att komma på killnamn, vi kan massor, men inget som vi har fastnat för. Har diskuterat ett namn men ingen av oss har fastnat för det namnet riktigt som vi gjorde med vårt tilltänkta tjejnamn. Vi är ju lite kräsna också och vill inte ha ett namn till som börjar på samma bokstav som några andra i vår familj (alltså A, D, H, J eller V) och sedan finns det ju en del pojkar redan i Davids familj och några av de namnen vi tycker är fina är redan upptagna.

Har ni några förslag på fina killnamn som ni vill dela med er av? Hade varit lite roligt med lite förslag från andra.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0