Höstlov!

Nu har tjejerna höstlov och de har varit hos mig några dagar extra då Hiben har jobbat. De åkte till honom igår kväll och det kändes så tomt utan dem här.
 
Idag har David mejlat Edshus om nycklarna och det var okej att han hämtade nycklarna den 29 november då 1 december är en söndag. Längtar så efter att vi fått nycklarna och vi kan börja flytta saker och nu är det inte så jättelångt kvar tills dess. Hiben ska också flytta till Ed och han var på en visning igår och han tyckte att lägenheten var fin så han ska tacka ja till den. Det är ju bra att han också ska flytta till Ed så att vi kan fortsätta med varannan vecka som vi gör nu och både jag och David tycker att det är skönt att det är ungefär 2 kilometer mellan vår lägenhet och den lägenheten som Hiben var och tittade på igår. Vi vill ju inte bo för nära honom.
 
På återseende!!
 
//Ellicka

Min loppi blogbag

Hämtade ut min loppi blogbag i fredags (eller det var faktiskt David som gjorde det åt mig) och det var en väldigt stor kartong åt det lilla innehållet.

Har testat några utav sakerna som låg i paketet men jag har inte hunnit testa allt (fick ju bara några dagar på mig att testa dem) men jag ska testa allt och jag ser fram emot att se filmen (Croodarna) även om Alva och Julia inte verkar vara så sugna på att se den.
 
 
Jag tyckte att den var ganska god men den hade nog varit godare i en annan smak än jordgubb. Gillar inte smaken på produkter med torkade jordgubb i för jordgubben smakar inte speciellt gott. Kommer nog testa den igen och speciellt om den finns i en annan smak.
 
 
Har ju inte sett denna filmen än men är nyfiken på den och hoppas att den är bra. Hoppas att jag får med mig något/några av barnen att se den med mig för det är ju roligare då.
 
 
Detta var det som jag var mest nyfiken på (ursäkta för bilden jag är ju inte världens bästa fotograf) men detta är SweetDrops Stevia med chokladsmak och den smakade mycket godare än jag från början hade trott. Provade att smaksätta en glas mjölk med detta och det smakade så gott att det blev ett glas till. Jag provade att smaksätta mjölk och det behövdes inte många droppar till det men man kan smaksätta vad man vill med den. Är nyfiken på om den finns i någon mer smak och om de är lika goda.
 
 
Vad ska jag säga om den här då. Den fungerade bra och så. Kan faktiskt inte komma på mer än så tyvärr.
 
 
Den här kryddan smakade jag och Julia på och jag tyckte att den smakade riktigt gott och ser fram emot att använda den i matlagning. Tyckte inte att den smakade så starkt som jag trott men det kan bero på att vi missade det starka i den när vi smakade. Fick med ett recepthäfte från Santa Maria också och det ska jag läsa mer i snart och där hoppas jag att det finns något gott recept med den här kryddan i.
 
Mitt betyg av loppi blogbag är att det var ett bra paket men jag önskar att jag hade haft mer tid på mig att prova produkterna för då hade jag kunnat skriva lite mer om dem och hade hunnit prova dem mer än nu.
 
På återseende!!
 
//Ellicka

Äntligen mig själv

Känner mig äntligen som mig själv igen efter förlossningen och det känns underbart. Har varit en del yr i huvudet och nu har den yrsekn äntligen släppt och jag kan tänka som jag ska igen. Varför jag har känt mig yr vet jag inte men det kan ja med sömnbrist att göra.

För er som inte vet så förlöstes Emil med akut kejsarsnitt och det har nu läkt helt och hållet och det känns bra. Fick ju bärförbud på annat än på Emil i 4-6 veckor vilket inte har varit det lättaste då Vincent är väldigt bestämd av sig och har en egen vilja till tusen men nu kan jag bära igen och det känns bra att kunna både bära Vincent och att kunna bära matkassar. Jag blev ju lite "handikappad" när jag inte fick bära något tungt.

Min förlossning gick inte som planerat förstår ni nog säkert eftersom det blev kejsarsnitt (har ju fött de andra naturlig väg) och vi var många som var fundersamma över varför det inte gick så smidigt och lätt som vi trodde att det skulle gå och jag är glad över att vi bestämt att Emil blir sista bebisen för jag hade inte velat göra om det en gång till.

Nu ska jag gå och lägga mig. Resten av familjen har ju redan gått och lagt sig och imorgon är det dags för höstmarknad här i Vänersborg. Det kan bli vår sista höstmarknad här för nästa år bor vi ju i Ed och de har också en höstmarknad fast i början av oktober istället för i slutet och då vet jag inte om vi åker hela vägen hit för att gå på den här.

På återseende!!

//Ellicka

RSS 2.0