7 dagar kvar

Nu är det bara 7 dagar kvar till bf och jag måste medge att jag inte riktigt har hängt med den sista tiden. Det har ju hänt en hel del i och med att David har fått jobb och sommarlovet är slut för i år. Har haft en hel del att tänka på, fixa med och så har dagarna med David varit så korta när han kommer hem klockan 19.00 på kvällarna.

Imorgon ska jag i alla fall skicka upp honom på vinden för att hämta ner en kartong med bebiskläder som ska tvättas, läggas in i garderob och packas ner i bb-väskan. För även om jag inte tror att jag kommer att få innan bf så kan ju faktiskt bebisen komma när som helst och det är skönt att slippa göra det i allra sista stunden. Har börjat lite smått att packa bb-väskan redan men eftersom de mesta av de allra första kläderna ligger på vinden har det inte blivit så mycket packat av just det.

På återseende!!

//Ellicka

Hur svårt kan det vara?

Det undrar nog både jag och David. Vi väntar på besked om vi får lägenhet som vi tittade på i Bäckefors och är intresserade av men av någon anledning kan inte bostadsbolagets chefer bestämma sig om vi får den eller inte och det är något frusterande. Undrar hur lång tid de ska ta på sig att bestämma sig men å andra sidan är det ju de som förlorar på att de inte kan bestämma sig för nu ha vi börjat tröttna och letar vidare efter lägenhet. De vill nämligen försöka få den uthyrd innan årskiftet (då vi kan flytta in) men när jag kollar på deras hemsida så har de inte lagt ut lägenheten (i alla fall inte till den hyran vi har fått uppgift om) och jag undrar hur länge de tror att vi kan vänta med att få besked? Men som sagt. Det är de som förlorar på det hela i längden.

På återseende!!

//Ellicka

12 dagar kvar!

Nu är det bara 12 dagar kvar till bf och den börjar närma sig med storsteg. Finns risk (eller chans beroende på hur man ser på det) att det blir en igångsättning av förlossningen även denna gång för jag har haft lite högt blodtryck de två senaste gångerna jag har varit hos barnmorskan så det finns risk för preeklampsi. Vill verkligen inte bli igångsatt för det är det värsta jag har varit med om när jag blev igångsatt med Vincent. Gjorde riktigt ont och jag sa faktiskt då aldrig mer men det blev det ju. En sista gång blev det för denna gången så vet jag att det är sista gången på riktigt. Varken jag eller David vill ha fler barn efter denna och vi är båda två överens om det vilket känns bra.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0