Båda tjejerna hemma

Imorse kom Hiben hit med en förkyld Alva. Hon hostar en del och har sovit nästan hela dagen idag så hon behövde verkligen vara hemma. Nu har hon piggat på sig lite men nu ligger Julia och sover istället. Hon somnade precis innan middagen och med tanke på hur trött hon var imorse när hon gick till fritds så är jag inte förvånad.

Vi har bestämt oss för att tacka nej till den lägenheten vi var och tittade på. Den var ingenting för oss och vaktmästaren på stället är lite konstig. Han verkar ha koll på allt och alla och gav inget bra intryck alls. Var på lägenhetsvisning hos dem när jag skulle flytta till Vänersborg efter att jag och Hiben hade gått isär och var lika konstig då. Men det är bara att ta nya tag och leta vidare för hellre vänta lite och flytta till ett ställe där vi kommer att trivas än ett ställe där vi kommer vantrivas och vilja flytta därifrån så fort som möjligt.

På återseende!!

//Ellicka

Mors dag!

Kom iväg en sväng till mamma i eftermiddags och firade mors dag. Hon fick en trisslott utav oss (som hon tyvärr inte vann något på) och så bjöd hon på hembakad rabarberpaj med vaniljsås till. Det var riktigt gott men Vincent verkade inte tycka att den var god så han fick en ostmacka istället. Efter en stund kom Mathilda hem till mamma och hon har inte träffat Vincent sedan mammas kalas (24:e mars) så hon tyckte verkligen att han har blivit stor och det har han också.

Nu har vi precis kommit hem och äter lite kvällsmat innan det är dags för tandborstning och sängen.

På återseende!!

//Ellicka

105 dagar kvar!

Nu är det alltså 105 dagar kvar till bf och jag hoppas att jag slipper gå över tiden med så mycket. Den sista tiden är ju så seg och den är ännu segare när man gått över tiden (speciellt som när man går över tiden med två veckor som jag gjorde med Vincent).

Nu har vi valt ett killnamn och det blir Emil. Vi har ju haft det som förslag ett tag (det är Davids favoritnamn) och jag har börjat vänja mig vid namnet. Gillade inte alls det i början men det var ju samma sak för David och namnet Vincent och nu kan han inte tänka sig ett annat namn.

Nu badar killarna och jag är förvånad. Minns nämligen inte när Vincent badade senast (han har ju inte gillat det) så det är roligt när han gör det. Hör honom skratta så det måste vara roligt för honom också att bada!

På återseende!!!

//Ellicka
RSS 2.0