Överby!

Idag har hela familjen varit på Överby och varit på McDonalds. Det var längesen vi var där så det var gott att äta där. Jag och Dadde tog varsin plusmeny så vi fick varstt coca cola-glas av den nya sorten. Brukar gilla de glasen, tycker de är ganska goda att dricka ur och hoppas att de ny är det också.

På fredag fyller Julia 5 år och idag var jag i Lilla Edet och köpte en lila cykel till henne. Hon har önskat sig en länge och nu får hon en. Det var ju tänkt att hon inte skulle få se den förrän på fredag men eftersom de åkte med samma buss från Överby som jag åkte med från Trollhättan så såg hon den redan idag och hon tycker att den är jättefin och sa att det var precis en sådan som hon önskat sig. Köpte ett par stödhjul till henne också så nu är det bara hjälmen som saknas. Den måste hon ju vara med och prova.

Nu ska vi gå och lägga oss. På återseende!!

//Ellicka

Tilbaka från Ed!

Nu är vi allihopa tillbaka från Ed. Kändes bra att åka hem allihop den här gången men lite vemodigt för det är fint där och genom att vara där blir min egen längtan efter hus ännu större än den var innan.

Imorgon kommer tjejerna hem från Hiben och det känns bra att få hit dem igen. Julia fyller dessutom 5 år i veckan (på fredag) så vi hade tänkt fira henne på lördag i Skräckleparken om det är fint väder.

På återseende!!

//Ellicka

Midsommar

Igår var det midsommarafton och den firade jag, Dadde och Vincent ensamma på Tullholmen. Daddes bror John var inte här för han har åkt till Göteborg. Känns lite konstigt att vara här utan att han är här men ändå bra. Känns lite lyxigt att ha ett hus alldeles för oss själva ett par dagar. John kommer tillbaka på söndag och riktigt när vi ska åka hem har vi inte riktigt bestämt. Det blir antingen senare idag eller på söndag. Vi får se.

Hur som helst. Dagen firade vi med grillat och två jordgubbar som jag plockade i Johns jordgubbsplantor. Fler fanns inte mogna just nu. Där kommer dock bli massor med jordgubbar så småningom. Det enda som saknas är lite sol för att de ska mogna.

Nu ska jag försöka sova lite. På återseende!!

//Ellicka

RSS 2.0