Tisdag 30 juli 2012

Sitter här och släktforskar samtidigt som jag väntar på att Vincent ska vakna. Han har nämligen börjat sova väldigt sena middagslurar och är därför uppe sent på kvällen, men vaknar å andra sidan senare och är på bättre humör. Idag somnade han 16.15 ungefär och efter det gick Dadde för att se på bio och ta något foto som han ville ta.

Sommarvärmen var inte här så många dagar och nu är regnet tillbaka. Trist, men det känns ändå bra att vi hittade på massor med saker tillsammans med tjejerna (och Vincent naturligtvis) förra veckan då det var fint väder och tjejerna var här. Får tjejerna redan på söndag morgon igen för då ska vi äta lunch hemma hos min bror och hans familj tillsammans med min mamma och Roy och Hannie från USA så jag/vi har en del att se fram emot denna veckan också. Förutom det ska jag ju släktforska på biblioteket imorgon och på torsdag ska vi ju iväg bara jag och Dadde.Borde greja en del här hemma eftersom mamma ska sova över, men fixar det sen. Jag vet ju inte när lillkillen bestämmer sig för att vakna.

På återseende!!

//Ellicka

Röstresurser

Ja Vincent han har verkligen röstresurser han. Han och Dadde gick nämligen ut till lekplatsen utanför vårt hus en stund på eftermiddagen och jag satt framför datorn när jag plötsligt tycke jag hörde någon ropa på "Mamma" där ute och visst. Där satt Vincent och vrålade på mig så högt att jag hörde det enda in till mig.

Nej. Nu är klockan verkligen mycket. Får bli sängen för min del. Får se om jag får sällskap av maken som sitter och tittar på "How I Met Your Mother" i köket. Han har verkligen fastnat för den där serien och har blivit smått beroende.Han ser varenda avsnitt och ja, jag tycker att serien är bra, men inte så bra! Suck. Han har en förmåga att fastna för serier min käre make.

På återseende!!

//Ellicka

Denna vecka slut!

Nu är denna veckan snart slut och det har varit en fartfylld vecka med massor av skoj!

Idag har vi inte gjort speciellt mycket och jag har varit helt slut. Den enda som velat hitta på något är Julia. Hon är den enda som orkat.

Denna veckan som kommer ska jag och Dadde åka med en bussresa till Bengtsfors för att därifrån åka till Håverud med buss. Vi ska dit på torsdag och vi åker redan från Pärlan klockan 7:35 så därför ska mamma sova över här eftersom vi inte vill ha med oss Vincent. På den resan vill vi åka ensamma.

Nu är det dags för sängen och jag hoppas att jag får sova bättre inatt. Det är ju så himla varmt inne i sovrummet så jag fick sova i soffan natten tills idag för annars hade jag inte fått sova mycket.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0