Förbannad!!

Nu har ju Hibens bil gått sönder. Vad det är för fel med den vet jag inte och det gör väl inte han heller. Hur som helst så till följd av att hans bil inte längre fungerar (och han inte lagar den) så vill han bara ha barnen varannan helg istället för som nu varannan vecka! Jo jag fattar att det blir jobbigt för honom men det är inte lättare för mig. Jag har ju absolut ingen bil och är gravid i femte månaden. Han tycker att det är jobbigt att ta hand om barnen själv och säger att vi är två. Visst är vi det, men under alla dessa år jag och han bodde ihop hjälpte han mig aldrig med barnen och dessutom var det ju han som nödvändigtvis ville ha barnen varannan vecka från början. Visst kanske det är under en begränsad tid men just nu orkar jag inte och tycker faktiskt att det är på tiden att han börjar ta ansvar för sina barn. Hatar när han gör så här. Vad tycker ni att jag ska göra??

På återseende!!

//Ellicka

Jag vill ha!

Tänkte sätta mig framför datorn och skriva på min berättelse men någonstans mellan soffan och datorn tappade jag lusten och fastnade framför facebook istället.  Varför är det så? Det är ofta så att jag tänkt göra en sak men sedan fastnat på Internet istället. Suck! Vill ha en dator utan Internet på. En dator där jag inte kan bli distraherad av allt jag kan göra på Internet utan bara fokusera på att skriva färdigt den där boken så att den blir klar någon gång. men men. Min ekonomi tillåter liksom inte ett köp av en bärbar dator just nu och jag antar att ingen av er har en extra liggande som jag kan få i födelsedagspresent? Nåja. Drömma går ju och någon gång kanske jag kommer få en alldeles egen laptop utan något internet på den. Hade ju varit så bra!!

På återseende!!

//Ellicka

Första advent!!

Idag är det första advent och här snöar det lite. Inte mycket, bara lite men det snöar precis som det har gjort hela den här veckan. Det började ju i måndags och med undantag för några timmar med uppehåll har det faktiskt gjort det konstant. Undra hur länge det ska hålla på?

Igår kväll var en utav dessa korta uppehåll och då passade jag och Dadde på att ta en promenad. Det var skönt ute. Kallt, men ändå inte för kallt och de hade lyckats skotta bort snön så vi kunde gå utan problem. Dadde tog som vanligt lite kort ute på vår promenad (han gillar ju det skarpt) och denna gången hade jag faktiskt inte något emot det. Minns en gång när vi var på väg för att handla. Då var jag inte alls glad på honom för attt han skulle stanna och ta massor med kort på vägen. Var på ett riktigt uruselt humör den dagen! Han påminner lite om ett barn på det sättet. Ser han något fint motiv och har med sig kameran så måste han bara stanna och ta några kort. barn är ju likadana fast på ett annat sätt. Ser de något intressant måste de stanna och undersöka saken.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0