Överby!!

Idag har jag och Dadde varit på Överby igen. Denna gången fick jag köpt mig ett par gråa mammabyxor. Har ju bara ett par riktiga mammabyxor så det behövdes. Letade också efter present till Alva, hon fyller ju snart år, men hittade inget jag vill köpa till henne. Hon ÄLSKAR ju Hello Kitty och trots att det finns massor med Hello Kitty grejer fanns det inget jag ville köpa. Kände att jag inte var riktigt på humör för sådant heller just idag.

Nu väntar en sen middag, Kycklinggryta a la Andersson. På återseende!!

//Ellicka

Ultraljud

Har idag fått tid för ultraljud. Får vänta ungefär en månad till och det känns lite segt, fick nämligen tid i slutet på oktober. 26 oktober närmare bestämt. Ska bli kul när den dagen kommer att få se bebisen, se att det verkligen finns någon därinne och att ha Dadde med sig. Skulle vilja ha med mig Alva och Julia också så att de kan få se bebisen men vi får se vad maken säger och vilken vecka det är. Julia blir ju så ledsen om hon träffar mig de veckor som inte är mina och hon behöver hem till pappa igen.

På återseende!!!

//Ellicka

Widget

Skulle vilja ha en widget på min blogg över min graviditet men jag fattar inte/tror inte det går. Någon som vet hur man gör eller om det fungerar?

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0