Bilder från sommaren!

Här kommer lite bilder från sommaren. Först från Daftö:

Julia och jag.
 
Vincent leker med sin nya bil
 
Emil
 
Vi tjejer i tältet
 
En bild på mig som nyklippt
 
Emil och jag
 
Han tyckte faktiskt att det var ganska trevligt att bada till slut. De första gångerna i somras var det dock inte lika populärt.
 
David och Emil.
 
Alva och Emil
 
Längtar tillbaka till sommaren när jag ser de här bilderna. Vi badade en hel del (en period varje kväll) och det är det jag minns och saknar nu. Hoppas att vi får en lika fin sommar nästa år och att vi kan bada lika mycket då som i år.
 
På återseende!!
 
//Ellicka
 
 
 
 

En dag på Överby!

Idag åkte jag och tjejerna till Överby. Där träffade jag min väninna Linda (som jag jobbade med när jag hade praktik i Vänersborg när jag väntade Emil), hennes kille och en killkompis från Varberg. Det var lite lustigt att vi skulle till Överby allihop idag för det var inte bestämt innan. Jag antar att de åkte dit för att Christian är på besök från Varberg och det är roligt för honom att åka dit.

Jag och tjejerna åt lunch på McDonalds (som vanligt) och så gjorde vi ett första besök på Frozen Yoghurt. Har varit nyfiken på det enda sedan jag såg att det fanns i Götebeorg för längesedan och nu blev det av. Vi tyckte att det var gott så det är något som jag definitivt kommer köpa igen.

Anledningen till varför vi åkte dit idag var för att skaffa en Gerbil-bur och tillbehör till Gerbiler. Det har vi också tänkt att göra ett tag nu och fick nu äntligen köpt det. Vi ska ju skaffa Gerbiler och nu har vi allt förutom Gerbiler och maten här hemma. Efter det åkte vi till mamma och hämtade en del av Alvas födelsedagspresent (som vi gömde för henne) och där blev vi bjudna på mat och äpplepaj så det känns som om vi har ätit oss genom den här dagen för när vi kom hem så väntade det tacos på oss. Orkade inte äta speciellt mycket för jag var fortfarande mätt från mamma.

På återseende!!

//Ellicka

All denna väntan

Känns som om man alltid går och väntar på något här i livet :-) Just nu väntar vi på tider på vårdcentralen för pricktest med Alva för att kolla upp om hon är allergisk mot något, vi väntar även på tid till ultraljud då läkaren hörde ett blåsljud på hennes hjärta. Förmodligen är det inget allvarligt med Alva och hennes blåsljud men det känns bra att de kollar upp det så att vi får det bekräftat också för det finns ju en risk (om än liten) att det faktiskt är något allvarligt.

Väntar även på andra besked som vi ska få imorgon så med det behöver jag/vi inte vänta så länge som tur är. Har väl lite blandade känslor kring det för det kan blir bra om vi får ett positivt besked men det innebär också en del jobb. Gillar inte att säga A och sedan inte B men ni lär få veta mer imorgon hur det än går.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0