Har inte sovit mycket inatt

Efter gårdagen så hade jag väldigt svårt att somna i natt. Tankarna snurrade omkring (jag fick reda på att jag inte får fortsatt på jobbet igår) och kombinationen av detta och att jag känner mig som lite småfull eller sjösjuk (även när jag ligger ner) gjorde att det var omöjligt för mig att somna men till slut lyckades jag.

Nu sitter jag och väntar på telefonsamtal från vårdcentralen. Lyckades missa deras första telefonsamtal men förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan de ringer mig igen.

På återseende!!
//Ellicka

Fotokurs

Den fyra senaste helgerna har jag och Julia gått på en fotokurs här i Ed anordnad av Eds fotoklubb och det har varit kul. Det har varit kul att få egentid med bara Julia och göra något som vi tycker är intressant båda två. Vi tyckte att det var roligt och det var lite vemodigt att kursen avslutades igår. Vi kommer dock även i fortsättningen vara med på aktiviteter ibland för idag anmälde jag familjen som medlemmar i fotoklubben.
Här kommer några bilder vi tog på fotokursen:
 
Denna bilden har jag tagit på Lilla Lee.
 
Den här bilden har Julia tagit på mig.
 
Och den här bilden har Julia tagit på en minigolfbana som ligger vid det gula hotellet och de konstiga husen här i Ed.
 
Det vi tränade på under kursen var perspektiv, makro, landskap, ljusgraffiti (när man målar med ljus) och så fick vi prova på att foto i fotokursens studio med ljussättning och blixtar.
 
Igår var det som sagt avslutning på fotokursen men tanken är att det ska bli en utställning på Eds bibliotek med våra bilder och det ska bli kul.
 
Edsfotoklubb hittar ni här: http://www.edsfotoklubb.se/ och vi gick på barn och förälder-kursen.
 
På återseende!!
 
//Ellicka

Varannan vecka

Varannan vecka kommer jag att sluta tidigare och varannan vecka kommer jag att arbeta som vanligt. Känns väl halvbra eftersom det är de tidiga veckorna som jag kommer sluta ännu tidigare på. Den där veckan som jag slutar kl 18 kommer att vara kvar ett tag till och det är dem som jag har mest ångest över. Nu var det tyvärr inte möjligt för mig att gå ner i tid dessa veckorna och jag kan förstå varför men det känns ändå surt.

På återseende!!
//Ellicka
RSS 2.0