Byte av både rum och säng

Nu har vi äntligen fått till bytet av rum. Tjejerna har fått mitt och Daddes rum och vi har tagit deras gamla. Det rummt de har nu är ju något större än det andra och eftersom de behöver mer plats än vi behöver så byte vi. Dessutom byte Alva och Julia sängar med varandra. Julia har ju haft en loftsäng förut och Alva en vanlig säng men nu ville Julia ha en sådan säng som Alva har och Alva tycker om Julias loftsäng så därför bytte de säng med varandra.

Nu har vi varit på Valborgs firande här i Vänersborg, sett på elden och sett på fyrverkerier. Julia ville inte på Valborgs firandet igår men hade ändrat sig idag. Hade lite picknick innan också. Vi köpte oss några kycklingspett på Kvantum (jag och mamma åt sådan i lördags och jag tyckte de var riktigt goda) och till de köpte vi potatissallad med Bearnaissås-smak. Dadde tyckte också att spetten var goda och det gjorde Julia och Vincent med. Den enda som inte var så förtjust i de var Alva.

I lördags köpte jag något som jag aldrig gjort förut. Jag och mamma var inne på Blomsterhallen. Hon köpte blommor att ha ute och jag köpte mig en kruka med en jordgubbsplanta och en smultronplanta. Tänkte på mina barn när jag köpte det och dessutom är det ju lite kul att sådant som man kan äta och inte bara titta på. Nästa gång får det bli någon blomma och då får det bli en tålig sort för jag är ju inte så där överdrivet duktig på att komma ihåg att vattna och det är därför jag inte haft så många levande blommor här hemma förut. De har ju dött för mig hela tiden och därför har det inte känts så kul att köpa eller få blommor.

Nu är det dags för sängen för mig och tjejerna. Det kommer ju en dag i morgon också.

På återseende!!

//Ellicka

Misstänksam

Fick ett konstigt meddelande på Facebook igår och det har gjort mig misstänksam. Hoppas verkligen inte att mina misstankar är rätt för det vill jag inte. Fast å andra sidan brukar jag ha rätt. I alla fall när det gäller sådant.
Nu låter jag väl kryptisk för de flesta av er men eftersom jag inte vet så mycket får jag låta det tills jag vet mer. Håller tummarna att jag får ett snabbt svar och att mina misstankar är outgrundade. Annars lär ni få reda på det snart.

Ikväll ska jag ha lite egentid för bara mig själv och det ska bli så skönt. Har inga riktiga planer för vad jag ska göra men det ger sig.

På återseende!!

//Ellicka

Idag är det en speciell dag

För idag är det tre år sedan jag och Dadde träffades för första gången på Backstage i Trollhättan. Tänk att det redan är tre år sedan. Tiden har verkligen bara flygit förbi. Ibland känns det inte alls som om det är tre år sedan, men det är det och vi har hunnit med en hel del på de här tre åren. Vi har hunnit med förlovning, flytta ihop, gifta oss och dessutom få en liten son tillsammans som nu står här och tjötar lite för sig själv samtidigt som han leker.

Lite trist att Dadde är bortrest idag och inte kommer hem förrän imorgon kväll, men jag hoppas faktiskt att han och Isak får det kul i Stockholm och att Judas Priest är bra. De ska ju se dem på Hovet ikväll så det är därför han är bortrest.

På återseende!!
//Ellicka
RSS 2.0