Urblåst!

Efter en promenad runt Skräckleparken idag tillsammans med älsklingen könde jag mig allmänt urblåst när jag kom hem. Och nej inte för att kände mig dum utan för att det blåste rätt friskt där ute. Det är nackdelen med att bo i Vänersborg. Närheten till Vänern gör ju att det ofta är blåsigt, speciellt vid Skräckleparken. fast det är väldigt fint där.

Idag är det bara två dagar kvar av mars så om det sk bli ett marsbarn här (som Dadde och hans pappa tror bl.a.) så år det lägga på ett kol och börja hända saker här. Själv tror jag att det blir 1 april. Vem som får rätt får vi se. Daddes yngste bror, Simon, tyckte att bebisen kunde vänta med att komma till 3 april. Det är nämligen hans födelsedag då och han tyckte att det vore en passande 20-årspresent. Vet inte riktigt om jag håller med honom där. Bebisen får gärna komma innan dess tycker jag.

Nästa gång jag skriver här hoppas jag att jag har annat att skriva än att jag längtar till bebisen! På återseende!!

//Ellicka

Avis!

Nu har det fjärde paret i föräldragruppen fått sitt barn i fredags, en son, och med tanke på att de inte skulle få förrän på lördag enligt beräkningarna måste jag medge att jag blir avis på dem. När är det vår tur att få? Till och med Julia börjar undra nu och sa till mig att jag skulle säga till läkaren att bebisen får komma nu. Håller tummarna att det inte dröjer alltför länge.

Idag började Hibens vecka och för ovanlighetens skull verkade båda barnen glada över att det var han som skulle hämta. Julia berättade stolt för sin bästa kompis att hennes pappa hade slutat dricka skelettvatten och att det var han som skulle hämta henne idag. Hoppas nu bara att det fortsätter vara så.

Dagen har jag spenderat både i Trollhättan och på Överby. Följde med Dadde imorse för att slippa vara ensam hemma idag. Det är ju så trist, speciellt första dagen efter jag lämnat tjejerna. Var där i några timmar och senare blev det en kort sväng till Överby. Var väl inte på världens bästa humör imorse men det fina vädret och att få komma hemifrån en stund gjorde mig på bättre humör på eftermiddagen.

På återseende!!

//Ellicka

Snö :(

Här är det fortfarande inga nyheter på bebisenfronten men däremot på väderfronten. Efter att det varit fint vårväder hela veckan så snöar det nu. Usch säger jag bara. Vill inte ha mer snö!! Vill ha sol och värme. Vill ha vår. Men men. Det är väl typiskt början-av-vår-väder just nu. Man vet aldrig vad det ska bli. Kan ju faktiskt komma snö enda in i april om det vill sig illa så nu är det bara till att hålla tummarna på att det är sista snön för i år. I alla fall fram till november.

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0