Idag har jag fått beröm!

Idag har jag varit på MVC och tagit mina prover. Det gick bra (har ju min metod) och jag fick beröm efteråt för att jag hade varit duktig och det känns alltid bra att få beröm. Innan jag hittade min metod (tack vare min barnmorska som jag hade när jag väntade Alva) så var jag väldigt rädd för sprutor och ta prover men nu är det inga problem så länge jag får ha min musik.

Nästa sak som väntar nu är att jag ska ringa och beställa tid för ultraljud i mitten på mars (inte så långt kvar) och så ska jag gå på ultraljudet innan det är dags att träffa Anette, min barnmorska, igen. Ser fram emot att gå på ultraljudet och se bebisen i magen. Synd att ingen annan än David får följa med dit för det hade varit spännande att han med Alva och Julia, men sådana är reglerna.

På återseende!!

//Ellicka

Nu är discot slut!

Eller ja det slutade för ungefär en timme sedan för det var då sista gästen åkte hem. Gästlistan (om man nu kan kalla det så) blev inte som jag hade trott igår för en tjej som sagt att hon skulle komma kom inte och en annan tjej som jag inte hört något från innan hon kom istället. Blir lite fundersam varför hon som sa att hon skulle komma inte kom (och inte hörde de av sig heller) men jag är glad att Julias kompis kom på discot. Nu blev det två killar (Vidar och Mathildas pojkvän Kristian) och 8 tjejer (Alva, Julia, Felice, Mona, Mathilda, Amelia, mamma och jag). Mona hade med sig en present till Alva trots att det inte var något kalas och hon sa att det var för att Alva är hennes bästa kompis och presenten har redan kommit till användning. Julia blev ju ledsen när Felice gick och då kunde vi muntra upp henne med presenten.

På återseende!!

//Ellicka

Vad glad jag blir!

Har fått tag i tre av föräldrarna till barnen och två av dem kommer på discot. Sedan kommer mamma, Vidar, Mathilda, Amelia och Mathildas pojkvän också. Så vi kommer bli 10 stycken totalt på disco med oss inräknade. Kommer bli hur kul som helst!

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0