Det blir inte alltid som man tänkt sig

Nej det blir det verkligen inte. Dadde och jag hade ju sett fram emot att gå ut i Trollhättan igår och att mamma skulle vara barnvakt. Vi hade ätit och jag skulle precis ta ut pengar när mamma ringde och sa att Vincent var jätteledsen och att han hade gråtit i en timme ungefär så det var bara att traska till mamma och så fick vi sova över hos henne alla tre. Tur att vi inte var längre bort för annars hade det inte fungerat. Lite trist bara att det inte fungerade med mormor denna gång men det hade inte känts bra att inte gå hem nu när han var ledsen. Det kommer ju fler tillfällen.

På återseende!!

//Ellicka

Ser fram emot fredag!

För då ska jag och Dadde ha barnvakt åt Vincent (mormor som passar) och vi ska göra något som var längesedan vi gjorde. Vi ska nämligen gå ut på krogen. Visst har vi varit ute och ätit middag förut men just gå ut på krogen, dricka lite öl och ha kul var det så länge sedan vi gjorde tillsammans att jag inte ens minns när det var senast.

Snart står det tvätt på schemat och det är ju alltid lika kul... typ inte alls. Har fått tvättid redan klockan 12 och eftersom Dadde inte är hemma förrän 13 så får jag fixa första omgången själv.

På återseende!!

//Ellicka

Måndag!

Varken Julia eller Alva ville till pappa idag och Julia ville inte ens till förskolan. Hade förberett mig på massor med tårar när vi kom fram till förskolan, men så blev det inte. Av en ren slump skulle nämligen de gå till Sirius idag och leka och där är Alvas klass också och det hjälpte tror jag. Hoppas att de får vara med varandra en liten stund i alla falll även om de kanske inte kan vara tillsammans hela tiden!

På återseende!!

//Ellicka
RSS 2.0