Sista mars!

Idag är det sista mars och första vårmånaden är snart slut. Hoppas att april blir varmare än mars har varit och att vi slipper mer snö nu!

Alva och Julia kom redan 13.30 trots att de inte skulle kommit hem förrän ikväll egentligen. De dök bara upp här utanför dörren utan att höra av sig innan och jag tycker att det är störande för det är ju inte direkt första gången det händer. Förstår inte varför det ska vara så svårt för Hiben att plocka upp mobilen och ringa innan och höra om det är okej att de kommer. Vi hade ju kunnat hälsat på någon eller varit någon annanstans då tjejerna inte skulle kommit då.

Nu ska vi inte sura över det utan se fram emot april och det som händer då. Nästa måndag fyller ju Vincent 2 år och vi ska fira honom i helgen när tjejerna kan vara med och fira honom. Hade pratat om att göra det på söndagen men mamma ringde nyss och frågade om vi inte kan ta det på lördag istället. Då kommer nämligen Yohio till Överby och tjejerna gillar honom och då tyckte hon att det passade bra att vi firade honom efter det. Får se vad killarna tycker om det men det hade varit kul för speciellt Julia gillar honom.

Sedan är det dags för ultraljudet och det är spännande. Det känns mer verkligt när vi sett bebisen (för jag är säker på att det är en) där inne och så ska vi ta reda på om det är en han eller en hon.

Det blir dock inget med mamma imorgon som det var planerat för hon känner sig trött och så ska vi ju ses i helgen också. Trist men så blir det ibland.

På återseende!!

//Ellicka



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0