GLAD PÅSK!

Idag är det påskafton och vi har inga speciella planer för denna dag. Vi var ju i Ed igår och firade Jonas (eller Johan som Vincent kallade honom ibland) så idag tänkte vi ta det lugnt. Fick åka tåg igår kväll för det gick dåligt med bussar på långfredagen så vi kom hem sent på kvällen, nästan halv elva.

Imorgon kväll kommer Alva och Julia hem från Hiben så idag har jag köpt det sista till deras påskägg. Köpte några böcker till dem på bokrean som de ska få i påskägget och så ska de få lite godis också. Vincent får inget påskägg i år men han får lite godis i en påse av oss. Han fick även en påse i COOP-affären i Ed igår när vi handlade där och i den låg det lite godis och en lila ballong. Från början trodde David att ballongen var svart men när han blåste upp den i morse syntes det att den var mörklila istället och Vincent har haft kul med den ett tag här hemma.

På måndag ska vi iväg till mamma och fira påsk och sedan är det jobb som gäller för mig på tisdag och David ska gå på sin kurs så något ledigt påsklov blir det inte för varken tjejerna eller Vincent. De behöver dock inte gå så långa dagar utan David hämtar dem redan vid 14-tiden och det känns bra.

På återseende!!

//Ellicka



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0