Funderingar

Nu har Hiben varit med Alva på vårdcentralen och gjort pricktest och ett andningstest. Han försökte få dem att ta ett blodprov istället för pricktestet men de vägrade och pricktestet visade negativt på allt de testade. Hon fick dock en inhalator med kortision i att ha vid behov för de misstänker att hon har förkylningsastma och då hjälper tydligen denna. Hon ska bara använda den vid behov (alltså när hon är förkyld) och det är inget hon ska använda dagligen. Den inhalatorn hon fick utav doktorn ska hon också använda vid behov och den kommer hon använda innan gympan för att hon ska få lättare att orka på gympan.
 
Har en del funderingar på det där kring flytten också. Har varit i kontakt med en mäklare om att vi var intresserade av att hyra ett hus här i Ed som egentligen var till salu. Säljaren var enligt mäklaren intresserade av det och ville ha våra nummer så nu väntar vi bara på att han/hon ska ringa upp oss för att diskutera saken närmare. Sedan har jag fått kontakt med en kvinna som har ett annat hus att hyra ut. Detta ligger dock lite längre bort och jag vet inte riktigt hur det är eller ser ut så nu har vi två möjliga kandidater. Håller nog tummarna på det lite mer centralt av de två så jag hoppas att säljaren hör av sig till oss snart. Gillar inte att gå omkring och inte veta något utan bara fundera. Sedan får vi se om det är något för oss och om hyran är acceptebel.
 
Har lite småångest också inför att flytta. Vi trivs ju bra här och hade det funnits ett sovrum till här hade vi nog inte flyttat. Dessutom är det ju inte kul att flytta men å andra sidan så kommer det bli skönt att ha något som passar oss bättre och där vi kan bo kvar i många år utan att behöva flytta igen några år senare och hur det än går med dessa två så är vi i alla fall i full fart med vårt husletande och det känns bra!
 
På återseende!!
 
//Ellicka
Anna-Maria
2014-10-04 @ 13:38:31

Hej! Konstigt att hon inte fick göra pricktest, han borde stått på sig bättre. För pricktestet visar mer.

Hoppas att ni hittar något hus snart som passar er, ni får gärna komma och hälsa på oss här men de är dålig bussförbindelse så du skulle nog behöva bil för att ta er till oss. Men vore kul att ses snart å andra sida så har jag Tuppervware party i Thn nästa månad vore kul om du och din mamma vill komma då:-)

Svar: Jo hon fick göra pricktest men vi ville tagit ett blodprov istället.

Jo det hade varit roligt att se hur ni bor och vi har pratat om att hyra bil någon gång så det kanske blir då :-)

Jag och mamma kommer nog gärna (i alla fall jag) på ditt Tupperware party. När ska du ha det?
Ellicka




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0